Svi znamo koliko je bitno imati u ormaru makar jedan dobar parfarmerki. No sa trendovima koji dolaze i odlaze nekad je teško fokusirati se na model koji nam najviše odgovara i koji se lako kombinuje i izgleda dobro nevezano sa čim ga kombinovali.

I budimo iskreni - ne volimo svi iste modele džinsa. Neko se "kune" u wide farmerke, drugima su skinny omiljeni. Zato smo izabrali 7 modela koji će zadovoljiti i one najizbirljivije, te obavezno obratite pažnju prilikom sledećeg šopinga na ove predloge.

1. "Puddle" džins

Farmerke širokih nogavica koje gotovo imitiraju palazzo model pantalona osvojile su modnu scenu još 2022. a sada se vraćaju u velikom stilu. 

2. Barrel model

Bareel u prevodu znači bure, dakle, ovde je reč o farmerkama koje su "labave" u struku, blago se šire od kukova, dok su krajevi nogavica nešto uži.

3. Zvoncare

Lista nije kompletna bez neodoljivih zvoncara, ovog puta, džinsa, a ovaj model osim što svima dobro stoji, ujedno i izdužuje figuru.

4. Kargo farmerice

Kargo pantalone vratile su se u velikom stilu još prošle godine, a čini se da se trend zadržao kada je reč o farmerkama. Trendseterke ih nose uz sve - patike i štikle, sakoe i dukseve i izgledaju neverovatno šik.

5. Split-Hem farmerke

Još jedan trend koji it devojke apsolutno obožavaju. Farmerke koje imaju "procep" sa strane i dalje su među najtraženijim modelima, a plus im je što dobro izgledaju ma šta da nosite.

6. Široke farmerke

Za razliku od prvih sa liste, kod wide jeans-a je akcenat na širokim nogavicama koje se ne šire već padaju ravno od kukova. OVaj neprolazni model jedan je od omiljenih brojnim trendseterkama i jasno je da će još dugo ostati na tronu.

7. Klasične sa ravnim nogavicama

I na kraju, nemoguće je ne spomenuti klasični, vanvremenski model koji će biti in i sada i za 10, 15, 20... godina. Farmerke sa ravnim nogavicama ne samo da pristaju svakoj građi već će uvek biti vaš "kec u rukavu" kada ne znate šta da obučete.

Bonus video:

Teddy jakna za jesen 2023 Instagram/ariyalondon

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!