Budimo iskreni - Džej Lo nas neretko razočara izdanjima za crveni tepih, ali zato dominira kada je reč o casual outfitima i tu joj skidamo kapu. Pogotovo kada je reč o izboru farmerki. Pevačica tačno zna koji model da izabere da naglasi sve ono što najviše voli na svom telu, kao što su struk i zadnjica, a gledajući njene paparaco fotografije stiče se utisak da je džins sa širokim nogavicama njen favorit

Džej Lo u omiljenim farmerkama.
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia +

Iako je poznato da Lopez trenira poput spartanca, te da je zaista zategnuta poput "praćke", činjenica je da nema toliko uzak struk koliko se čini na fotografijama, a za to je upravo zaslužan izbor dobrih komada

Tako uvek bira farmerke sa visokim strukom, koji se širi od bokova, čime se naglašava figura peščanog sata, ali je izuzetno bitno i šta uz to kombinuje. 

Džej Lo u farmerkama koje je kombinovala na pravi način.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada god bi odabrala široke gornje komade, njena figura bi izgledala krupnije, na momente i nezgrapno, a svaki put kada je nosila uske majice ili bodije, situacija bi bila kompletno drugačija. 

Džej Lo u farmerkama u kojima izgleda krupno.
SPOT-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zapravo, koliko je bitno šta nosite uz koji model najbolje je pokazala jedna od najbolje stilizovanijih Beograđanki, trendseterka i influenserka Jasmina Šupeljak koja se nedavno fotografisala upravo u modelu džinsa koji latino pevačica ne skida. 

Jasmina Šupeljak sa ćerkom.
instagram/ jasminainbelgrade 

Jasmina je pozirala u farmerkama širokih nogavica uz koje je ponela jednostavan uži top, a figuru je dodatno naglasila upečatljivim kaišem. Ovaj kombo savršeno ilustruje koliko vizuelno možete da menjate svoj izgled. 

Trendseterka je načinila dobar izbor time što je uz široki džins ponela uži gornji komad, što vam može biti inspiracija ukoliko se odlučite za kupovinu ovakvih farmerica.

Za one kojima je bitno da naglase i zadnjicu, preporuka je da biraju modele koji su uski u gornjem delu, a šire se od kukova. Takođe, ukoliko želite da sakrijete, primera radi, stomak, birajte modele koji su od čvršćeg teksasa. I naravno, uvek ovakve farmerke kombinujte sa užim gornjim komadima. 

Dženifer Lopez obožava jedan tip farmerki.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ukoliko preferirate košulje ili šire bluze, trik je da ih upašete, makar sa prednje strane. Na ovaj način ćete i dalje imati skladniju figuru, a da ne izgledate krupnije, baš kao što to možete videti na primeru u nastavku.

Dakle, široki džins je definitvno nešto na šta treba obratiti pažnju prilikom shoppinga, a u nastavku pogledajte kako da ga nosite, a da izgledate vitko i mršavije:

Bonus video:

Maison Margiela mary jane cipele TikTok/zigs_mom