Ako iko zna kako da dobro "upakuje" svoje obline, to je, bez sumnje, Dženifer Lopez. Slavna pevačica poznata je po raskošnoj figuri peščanog sata, izraženoj zadnjici i definisanom struku, ali nekad, zbog pogrešnih izbora odevnih komada zna da izgleda nezgrapno, za šta je neretko "krivac" njena visina od samo 1.64 m.

Dženifer Lopez ne bira uvek dobre komade.
SPOT-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, u poslednje vreme, u više navrata nas je oduševila sjajnim casual izdanjima u kojima je em delovala mršavije, em naglasila figuru, em izgledala viša nego što jeste.

S obzirom da je džins nešto što gotovo svakodnevno nosi (kada nije u haljinama), zapalo nam je za oko da latino diva uglavnom bira isti model farmerica - sa nešto širim nogavicama. 

Dženifer Lopez u novom izdanju.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovog puta paparaci su je uslikali tokom opuštenog popodneva sa decom. Dženifer je nosila laganu belu košulju koju je u prednjem delu upasala u iscepane farmerke visokog struka, a look je upotpunila cipelama sa visokom potpeticom sa špic vrhom. 

Njena figura zaista je izgledala poput peščanog sata, a noge su izgledale duže i vitkije, dok joj je zadnjica u isti mah bila oblija, što može da zahvali upravo farmerkama koje su je "stegle" na pravim mestima. 

Dženifer Lopez zna kako da izabere farmerke.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S obzirom da je reč o džinsu sa dubokim strukom, stomak Dženifer Lopez izgledao je ravnije, što je bez sumnje plus mnogima kada biraju farmerke. 

Pevačicu nemamo prilike često da vidimo u iscepanim modelima, a ovako nešto možda nije svačiji "cup of tea", no highstreet prodavnice imaju ponudu i klasičnih modela u različitim bojama teksasa. 

Dženifer Lopez obožava farmerke sa širokim nogavicama.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naravno, nije zgoreg ponoviti da ćete u tamnijem džinsu izgledati vitkije nego u svetlijem koji lako može dodati i koji kilogram, a za još "mršaviji" efekat, poželjno je da farmerice kombinujete ili sa užim gornjim delovima, ili da kao Džej Lo, upašete košulju i bluzu sa jedne strane u farmerke. 

Ukoliko dodate i sandale ili cipele sa visokom štiklom, nema sumnje da ćete dodati figuri koji santimetar i izgledati kao da ste sišli sa piste, te obavezno, prilikom sledeće kupovine, obratite pažnju na ovakve modele sa blago zvonastim nogavicama koje su uske u gornjem delu i videćete da će postati omiljeni komad u vašem garderoberu - sa razlgoom!

Bonus video:

Kupovina farmerki po sirini vrata TikTok/screenshot/eliza.co.uk