Pop divu Dženifer Lopez navikli smo da uvek vidimo tip-top sređenu, nevezano da li je u kežual šetnji sa Benom, ili na crvenom tepihu. Ipak, i Džej Lo je samo žena od krvi i mesa, i ona, kao i svi, ima dane kada jednostavno nema snage da se posebno doteruje, posebno kada misli da će uspeti da se provuče i pobegne od paparaca.

Dženifer Lopez prozivali su zbog džempera.
SPOT-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, kada ste zvezda kao što je latino pevačica i glumica, šanse da vas ne fotografišu uglavnom su ravne nuli, što je i poslednji put bio slučaj. 

Naime, paparaci su Lopezovu uslikali dok je išla do kancelarije, kada je mislila da je niko neće videti. Uz top belu majicu obukla je široke farmerke i obične bele patike, dok je preko nabacila debeli džemeper sa inicijalima, a na licu nije imala šminke, niti je bila isfenirana. 

Dženifer Lopez nema trbušnjake kakve ima na mrežama.
SPOT-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, njen izgled nije se svima dopao. Jedan od najčešćih komentara ticao se upravo džempera, te su mnogi pisali na mrežama da su "njihove babe nosile lepši". 

Međutim, to nije sve što je ljudima privuklo pažnju. Naime, iako je bilo primetno da je Džej Lo umorna, njena koža je ipak izgledala fantastično nimalo odavajući njene prave godine. No, potpuno je druga priča bila sa stomakom. 

Dok je na mrežama sve zategnuto kao praćka, te trunku viška nema, uživo je, čini se, potpuno druga priča. 

Da, njena linija je i dalje na zavidnom nivou, ali je primetno da se prosto i jednostavno, u poslednje vreme nešto više zaigrala u fotošopu kada je reč o Instagramu i sa steznicima kada se radi o izdanjima na crvenom tepihu. 

Dženifer Lopez krije celulit i strije.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo doduše nije prvi put da je Lopezova uhvaćena u laži. Setimo se samo nedavno kada se filter pomerio, a svet konačno video kako njena koža zaista izgleda.

Dženifer se mrdnuo filter i pokazao pravo stanje njene kože.
Instagram 

Što ne bi bilo ništa sporno da pre toga godinama nije govorila da je za njenu mladolikost zadužena genetika i maslinovo ulje, te da je to razlog što nema bore

I pre toga je pokušavala da progura priču o "dostojnom starenju" ali samo ako filterima i efektima prikrije bore i pore, kao da je to nešto nenormalno.

Isto je važilo i za njenu liniju, te su tek retke paparaco fotke otkrile da i Lopez baš kao i sve žene nekad muku muči sa celulitom, ali i opuštenom kožom.

Činjenica je da ona zaista izgleda fantastično, te bi bilo zaista lepo da je u budućnosti viđamo zaista kakva jeste, a ne da pokušava da se takmiči sa daleko mlađim "nadama" Holivuda dok pokušava da isprati njihove standarde lepote.

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte neka od prirodnih izdanja Dženifer Lopez.

Bonus video:

Dženifer Lopez bez šminke Instagram/jlo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!