Dženifer Lopez ponovo je postala zvezda mreža nakon što su se pojavile njene nefotošopirane fotografije sa plaže. Iako smo latino divu hiljadu puta videli u kupaćem, retke su fotografije na kojima se ne namešta ili gde barem malo Fotošopa nije "radilo", da ne govorimo da se za sve ove godine može naći jedva 20-ak slika na kojima se vidi da je i ona samo žena od krvi i mesa, sa celulitom i strijama, iako pokušava da pokaže drugačije.

Tako na njenom profilu možete videti objave na kojima izgleda savršeno, kao da jednu poru ili boru nema, što je kod mnogih izazivalo ljubomoru i komentare u kojima porede sopstveni izgled sa izgledom Dženifer Lopez.

Kada jedna mlada dvadesetogodišnjakinja tvrdi da Lopezova u 54. nema celulit, a ona eto ima, jasno je zašto preterano nameštene, gotovo iscenirane fotografije sa tonom obrade nisu dobar primer koji navodno pokušava da da latino pevačica. 

No, sada su mreže preplavile njene neobrađene fotke sa plaže, i iako je jasno da je Džej Lo u treningu, te zaista izgleda sjajno, ipak nije toliko "savršena" koliko sebe pokušava da prikaže. 

Iza Dženifer Lopez je sijaset stilista i šminkera, te na crvenom tepihu izgleda perfektno. Tu su i steznici i druga "pomagala" da to sve izgleda perfektno, te ne čudi što na događajima izgleda vitkije nego što jeste. 

No, nije baš da Džej Lo nema celulit i opuštenu kožu, što se jasno videlo kada je uhvaćena dok nije pozirala za fotkanje. 

Pročitajte još: BEN DIGAO RUKU I DREKNUO NA DŽEJ LO USRED RADNJE: "I vi bi pukli da vam neko traži da mu kupite ovako ružan, skup nakit"

"Fotošopiranjem krije da je građena kao deblo, a žene ljubomorne na stubaste noge, haos", "Sad mi je lakše kad vidim kako stvarno izgleda", "Šta je ovo ljudi moji. Pa ovo nema veze sa onim na Instagramu", "Jako je loše građena", "Što je starija to izgleda zdepastije... možda zbog treninga", "Treba da promeni trenera, pravi je na sumo rvača", "Džej Lo uživo i ona na Insta, dve različite žene", pisali su ljudi.

I zaista, tek po paparaco fotkama se vidi koliko pevačica preteruje sa obradom i spretnim poziranjem. 

Doduše, sada žene konačno mogu da odahnu jer ni Džej Lo nije toliko "savršena" koliko to pokušava da predstavi, te nije loše da pogledate ove fotke svaki put kada pomislite da sebe uporedite sa njom. 

A još fotografija Dženifer Lopez bez Fotošopa, pogledajte u galeriji u nastavku.

Instagram, TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Pogledajte kako Džej Lo stvarno izgleda.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!