Dženifer Lopez zvezda je nove kampanje donjeg vešta, a zavodljive fotke koje je objavila na svom Instagram profilu malo koga su ostavile ravnodušnim. 

Latino diva pozirala je u minijaturnom "golom" kompletu, odnosno u nude boji, koji je više otkrivao nego pokrivao, a iako je mnogo onih koji su bili oduševljeni prizorom, i te kako su glasni i drugi koji smatraju da je ovako nešto preterano, pa čak i neprimereno s obzirom da dešavanja u svetu.

"Dok deca ginu, ona se skida", "Bitnije joj da zgrne još neki miliončić, a ni poruku podrške nije poslala", "Još jedna isfotošopirana kampanja sa ciljem da uništi samopouzdanje žena",  "Ona kao da govori - samo vi budite što jeste dok se ja botoksiram i fotošopiram telo", "Pokaži celulit Džej Lo"... samo je delić koji se mogao pročitati u komentarima. 

Nema sumnje da Lopezova i sa 54 izgleda kao "avion". Pevačica vredno trenira i vodi računa o tome šta jede godinama, te rezultati nisu izostali, ali u isti mah, nemoguće je ne primetiti servirane laži na profilu u cilju da pogura sopstvene proizvode.

Tako je godinama sve ubeđivala da "nema bore jer se maže maslinovim uljem". Potom je na sva usta tvrdila da "ima lepu kožu jer koristi svoje proizvode iz bjuti linije". 

A onda se pojavi neka paparaco fotka ili dođe do glitcha u filteru i možemo da vidimo da je istina daleko od onoga što pokušava da predstavi. 

Dženifer lopez nije savršena.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da, Džej Lo i te kako ima čime da se pohvali, i možemo samo da joj skinemo kapu za izgled, ali more deprimiranih žena koje su ubijene u pojam jer "nikada neće izgledati tako dobro ma šta koristile", zaboravljaju da iza latino pevačice stoji tim šminkera, frizera, stilista i dizajnera koji edituju svaki piksel fotografije u nameri da je predstave savršenom. 

Na kraju dana, i Džej Lo je žena od krvi i mesa, kao svaka od nas, i ima i celulit i strije i bore i pore, ma koliko želela da ih sakrije.

Jer, stvari su se promenile poslednjih godina. Ljudi žele realnu sliku... da znaju šta "kupuju", a vreme preterano isfotošopiranih reklamnih kampanja polako ističe. 

Ukoliko je brendu bila namera da prodaju ovakve komplete veša kakve je ponela Džej Lo, prevarili su se u proceni, jer je većina komentara bila "meni ovo nikad ovako ne bi stajalo, nema poente da kupujem". 

Da li bi drugačiji utisak bio da su fotografije makar malo realnije, ne znamo. Ali, bilo bi lepo videti Dženifer u svoj raskoši, bez toliko obrade. No, teško da ćemo to videti u skorije vreme.

Pevačici, na kraju dana, svaka čast, a pre nego što se "smorite" i deprimirate jer "ona sa 54 grmi", a neke druge žene, čak duplo mlađe, ne, pogledajte još neke njene fotografije bez filtera i zapamtite da niko nije "savršen", pa ni Dženifer Lopez.

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte neka od prirodnih izdanja Dženifer Lopez.

Bonus video:

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!