Nema sumnje da Dženifer Lopez izgleda kao boginja. Godine su tu i najmanje bitne, ali ne možemo da ne spomenemo da ova žena ima 53, i telo tridesetogodišnjakinje, zbog čega zaslužuje dubok naklon. Doduše, latino diva je poznata kao spartanac koji iz teretane ne izlazi, plus, i te kako vodi računa o ishrani, te ne čudi što rezultati ne izostaju.

Međutim, iako je žena boginja, i zaista joj i pomalo zavidimo, to ne znači da nema "mane", ili blje rečeno sitne "nesavršenosti", kao i svaka od nas, samo što uglavnom nemamo priliku da vidimo.

Njene fotografije su tip-top sređene, fotošopirane, a poučena iskustvom od pre par godina kada su njene neretuširane paparaco fotografije prelavile mreže, danas vodi računa kada je u javnosti tako da se nikad ne vide ni celulit, ni pore, ni bore, iako je to najnormalnija stvar na svetu.

I da, znamo da Holivud ne prašta starenje, te da nije lako održati mladolikost, pogotovo u nekim godinama, ali to ne bi trebalo da je opravdanje za - više verujte meni nego sopstvenim očima. O čemu se radi? Naime, nakon što su se pojavili kadrovi iz njenog novog filma "Shotgun Wedding", u pojedinim scenama Džej Lo je poprilično obnažena. I izgleda pre-do-bro. Ni trunke celulita, strija, struk izvajan. Međutim, onda pogledate neke njene fotografije koje su u retkim prilikama uhvaćene u pravom trenutku i shvatite da nije sve baš tako savršeno kao što ona tvrdi. 

Dženifer Lopez u novom filmu izgleda savršeno.
AMAZON / Planet / Profimedia 

Da krenemo od njene pozadine koju je svojevremeno osigurala na 27 miliona. Prosto je neverovatno da ni dan-danas nema trunku celulita, ijednu striju, bilo šta ni na zadnjici ni na butinama. A onda pogledate njene paparaco fotografije i odahnete - i Džej Lo je žena od krvi i mesa.

I Dženifer Lopez  ima celulit.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I ona ima "love holderse" iako trenira redovno, i ne, njena koža nije tako glatka i zategnuta.

Dženifer Lopez nije zategnuta kako se mislilo.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Sa druge strane, ne možemo da ne spomenemo i njeno lice, koje tvrdi da održava samo maslinovim uljem i nekim preparatima iz svoje kolekcije.

Dženifer Lopez pegla celulit na svojim fotkama, ali paparaco slike otkrivaju istinu.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na fotografijama nema nijednu boru, čak ni proširene pore oko nosa, sve dok ne vidite close-up. Da, i dalje je prelepa, i dalje je zanosna, ali daleko je od toga da je njeno lice poput porculana.

Na sve to, tvrdila je da je za njen izgled zadužena i genetika. Ukoliko pogledamo njene sestre, kao i majku, nema sumnje da je ubola džek-pot, ali je malo verovatno da je ona jedina, te je više nego očigledno da je estetska hirurgija pomogla.

Dženifer lopez tvrdi da je genetika zaslužna za njen izgled.
Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Na kraju dana, njeno je da li će i šta da radi svom telu, samo mislimo da je zaista vreme da konačno prestane da laže pratioce da je takva od maslinovog ulja, i da celulit u životu nije imala.

Dženifer Lopez je samo žena od krvi i mesa.
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Ne vidimo ništa loše ni u celulitu, ni u strijama, a bilo bi lepo i da Dženifer konačno prestane da se takmiči sa devojčicama od dvadesetak godina. A kako slavna pevačica i glumica zaista izgleda, pogledajte u našoj galeriji:

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte neka od prirodnih izdanja Dženifer Lopez.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!