Dženifer Lopez je, bez sumnje, jedna od najzgodnijih pevačica na svetskoj sceni. I sa 54 godine može da se pohvali fantastičnom linijom i zategnutim telom. Ipak, ma koliko da je genetika odradila svoje, Lopezova je godinama posvećena zdravoj ishrani i treninzima. 

No, iako je i dalje "naj od naj", čini se da latino divi to nije dovoljno. Kako godine prolaze kao da se sve manje miri sa starenjem, te svoje fotografije na mrežama obrađuje do neprepoznatljivosti. 

Dženifer Lopez previše obrađuje fotografije.
instagram/jlo 

Tako je nedavno objavila sliku na kojoj nema nijednu boru, niti poru, a isto je važilo i sa objavama na kojima je u kupaćem. Celulit i strije su za nju misaona imenica, a nemoguća joj je i sama pomisao na to da možda ima opuštenu kožu ili neku drugu "manu običnih smrtnika".

Ipak, da se sve laži na kraju otkriju, postalo je jasno nakon što su se pojavile nove paparaco fotografije na kojima je u kupaćem. Dženifer Lopez fotografisala se u jednodelnom modelu sa izrezima, međutim, ovaj kupaći umesto da istakne njene obline pokazao je sve suprotno, a ljudi na mrežama ne prestaju da komentarišu da se "njena kula satkana od laži upravo srušila". 

Iako su većinski hvalili njen izgled, mnogima nije bilo jasno čemu potreba da toliko edituje slike. "Nije da ćemo je voleti više ako nije 'ispeglana' niti da će je pljuvati manje", "Ona je prelepa žena, ne kapiram zašto pati toliko da bude mlada", "Ja razumem da je šoubiz nemilosrdan, ali ne mora da predstavlja sebe kao da ima 20 kad nema", "Normalna žena, sa celulitom i opuštenom zadnjicom, ne vidim problem", neki su od komentara.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su se nadovezali na komplimente ali i istakli da im nije jasno zašto Džej Lo pod "stare dane" toliko "pati da nosi sve što nose i klinke čak i ako joj ne stoji". 

"Ako je htela da sakrije celulit i opuštenu kožu, nije uspela", "Na Instagramu grmi, a uživo trut, barem u ovom kupaćem", "Lako je izgledati dobro sa steznicima, ulošcima, šminkerima... a onda skineš sve to i vidi se kako zapravo izgleda", "A ja se sve vreme ubijala u pojam jer eto ona u pedesetim izgleda sjajno, a ja sa 27 ni upola ovako, a zapravo...", pisali su drugi. 

Na poslednji komentar javilo se još mlađih žena koje su potvrdile isto - da su ubijale sebe u pojam jer ne izgledaju dobro u svojim ranim dvadesetim i tridesetim, kada je realnost potpuno drugačija. 

Čini se da su ljudima dozlogrdile preterano fotošopirane fotografije pevačice i glumice, te je sve više onih koji je i ismevaju.

Nažalost, čini se da nema nagoveštaja da će Lopezova u skorije vreme prestati da preteruje sa filterima i obradom slika, a još neke njene realnije fotografije pogledajte u galeriji u nastavku:

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte neka od prirodnih izdanja Dženifer Lopez.

Bonus video:

Trening Dženifer Lopez tiktok/rayoflightzz

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!