Dženifer Lopez je jedna od najvećih holivudskih prirodnih lepotica koja godinama izgleda kao da nije ostarela ni dana. Da u tome ima istine, jasno govori i to da izgleda isto kao i pre 20 godina otkako se pojavila na javnoj sceni.

Džej Lo je nekoliko proteklih dana uživala u čarima Pariza, odakle se zaputila na pravi letnji odmor na italijansko primorje. Paparaci su snimili latino divu na plaži na Amalfi obali, jednom od najpopularnijih i najprestižnijih letovališta u Italiji. Poznato je da Dženifer može da se pohvali izvajanim telom u 54. godine, a da li je to slučaj samo na društvenim mrežama pokazaće fotografije u nastavku.

Džej Lo se sunčala u minijaturnom belom bikiniju, a plažno izdanje upotpunila je šarenom, šik maramom oko glave, te velikim naočarima za sunce i srebrnim alkama.

Pevačica na fotografijama na Instagramu uvek izgleda savršeno i bez mana, a ispostavilo se da spektakularno izgleda i na paparaci fotkama, te čak i u spontanim pozama.

Fotografije su u rekordnom roku završile na svim društvenim mrežama, a publici nije dugo trebalo da da svoj sud. I dok su neki oduševljeni prizorom, dežurni kritičari nisu propustili svoju šansu za negativne ocene.

Poslednjih godina Dženifer naporno radi na održavanju fit figure, te trenira i nekoliko puta nedeljno, a po potrebi praktikuje i režim ishrane, odnosno izbacivanje ugljenih hidrata.

Bonus video

Trening Dženifer Lopez tiktok/rayoflightzz

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!