Danima se spekuliše zbog čega je Dženifer Lopez već otkazala 7 koncerata na svojoj novoj turneji širom Amerike. S obzirom na pompezno najavljivanje, novi album, dokumentarac i mini film koji je išao u sklopu projekta, očekivalo se da će sve ići kao podmazano, no čini se da ipak nije tako. 

Nakon što je platforma Ticketmaster povukla planirane datume za koncerte, a Lopezova uslikana u javnosti prilično neraspoložena, mnogi su se zapitali da li je sa njom sve u redu, odnosno, da li postoji neki zdravstveni problem.

Međutim, malo potom saznao se pravi razlog. Kako sada piše Variety, nije otkazana kompletna turneja, na kojoj je planirano 30 nastupa, ali problem je utvrđen. Dženifer, naime, nije uspela da proda veliki broj karata za većinu koncerata na svojoj turneji, kako je pokazao raspored sedenja na pomenutoj platformi za prodaju ulaznica.

Ovakvi grafikoni nisu uvek potpuno tačni, napominje pomenuti portal, ali njegovi segmenti koji ukazuju na slobodna mesta još uvek dominiraju u odnosu na prodata.

Dženifer Lopez je otkazala koncerte.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pročitajte još: DŽEJ LO RIDA U SUZAMA, A BEN JE MOLI DA MU OPROSTI: Pukao pa tek sad otkrio zašto ju je ostavio 3 dana pred venčanje

Album, turneja i dva filma deo su multimedijalnog projekta koji je Dženifer Lopez sama finansirala i u koji je uložila čak 20 miliona dolara.

Ona je opevala i opisala svoj život, ljubav s Benom Aflekom, ali do sada nije preterano uspešna jer je album “This Is Me… Now” debitovao na listi Billboard 200 tek na 38. mestu.

Njen PR još uvek nije odgovorio Variety-ju na pitanja u vezi s otkazivanjem datuma, a obaveštenje platforme Ticketmaster navodi da je "organizator, nažalost, morao da otkaže događaj".

Page Six pisao je da je postojao "logistički problem" koji je možda uticao na otkazivanje nastupa.

Bonus video:

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo

Izvor: Glossy/ Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!