Džej Lo koja se trenutno priprema za izdavanje svog predstojećeg albuma „This Is Me… Now“ 16. februara — nastavak njenog albuma iz 2002. „This Is Me… Then“ otkrila je u novom intervjuu za Variety da će ga pratiti i film.

Novi film Dženifer Lopez će dokumentovati njihovu romansu, a stavljanje njihovog privatnog života u centar pažnje čini je nervoznom.

„Ali sada smo stariji“,rekla je ona za novine.

Ben i Džej Lo
Michael Tran / AFP / Profimedia 

„Mi smo mudriji. Takođe znamo šta je važno, šta je zaista važno u životu, a nije toliko važno šta drugi ljudi misle. Radi se o tome da budeš veran onome ko jesi."

U trejleru za njen nadolazeći film — čiji je Ben Aflek koautor — Lopez je uključila pismo koje joj je napisao 2002. godine kada su se zabavljali.

Ben i Džej Lo
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovaj prelep par se upoznao na snimanju filma "Gigli" 2003. i tada je njihova ljubavna priča počela. Međutim ubrzo su postali glavna tema tabloida što je stvorilo pritisak u njihovoj vezi.

Benifer - kako su ih zvali fanovi 2000ih raskinuli su 2003. nakon što je došlo do otkazivanja venčanja.

Lopez se 2004. udala za američkog pevača Marka Entonija, a njihov brak je trajao osam godina. Razveli su se 2011. godine i imaju blizance Maksa i Eme, piše Page Six.

Čega se plaši Dženifer Lopez u vezi sa filmom o ljubavi sa Aflekom?
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za to vreme je i Aflek stupio u brak sa Dženifer Garner sa kojom je proveo 13 godina. Zajedno imaju troje dece - Violeta, Serafina i Samuel.

Par je obnovio romansu 2021. godine, a svoju ljubav krunisali su brakom 2022. godine u Las Vegasu.

Shutterstock Dženifer Lopez i Ben Aflek

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Svađa Džej Lo i Ben Aflek Tiktok/life_with_matt


Izvor: Wanted A.N.