Dokumentarac Dženifer Lopez "The Greatest Love Story Never Told" danima je glavna tema na mrežama, doduše, ne zbog dobrog razloga, s obzirom da su latino pevačicu nekoliko puta uhvatili u laži, naročito kada je reč o njenom odrastanju. 

Ipak, ono o čemu Lopezova nije lagala je ljubavni život. Tako je u jednom trenutku priznala da nije imala sreće u ljubavi.

"Bilo je ljudi u mom životu koji su rekli "volim te", a zatim nisu radili stvari koje su bile u skladu sa rečju ljubav. Nije zabavno kada se sa nekim tako postupa. Nikada nisam bila u vezi u kojoj sam bila izložena fizičkom nasilju, hvala Bogu, ali definitivno sam bila maltretirana i bilo je još nekoliko neprijatnih stvari. Grubih. Bez poštovanja", rekla je, a mnogi su mislili da je ovde aludirala pre svega na bivšeg partnera, repera Pi Didija koji je trenutno u centru skandala nakon što mu je policija upala u kuću.

Dženifer Lopez je pričala o svom ličnom životu.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Uhapšena je i mula koja je navodno prenosila narkotike za repera koji je, malo pre racije, pobegao na Karibe privatnim avionom. Ova akcija policije usledila je samo par meseci nakon što su ga bivše optužile za jezivo nasilje

Kada je reč o Didiju i Džej Lo, njih dvoje su bili zajedno od 1999. do 2001. godine, a iako su godinama unazad lepo pričali jedno o drugome, istina je bila potpuno drugačija. Kako su najpre govorili, raskinuli su jer nije mogla da sa njim ima porodičan život kakav je želela

Pi Didi je u centru skandala.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe je tvrdila da ju je varao, rekavši za magazin Vibe 2003. sledeće: "Bio je to prvi put da sam bila sa nekim ko nije veran. Bila sam u toj vezi sa Pafom u kojoj sam plakala, ludela i poludela, stvarno mi je ceo život bacio u vrtlog. Nikad ga nisam uhvatila, ali jednostavno sam znala. Rekao bi da ide u klub na nekoliko sati i onda se te večeri nije vraćao".

Sada je i u novom dokumentarcu dotakla njihove veze. "Znate, Pafi i ja smo odrasli u Bronksu. Bio je u muzičkom poslu i postigao je toliko uspeha. Tek sam bila na početku i snimala svoj prvi album kad sam ga upoznala. On mi je u tom trenutku postao neka vrsta mentora. Imali smo neku ludu, burnu vezu koja je završila praskom. Bilo je to definitivno u trenutku, ali osećala sam da je to bilo neophodno. On je trebalo da bude u mom životu tada kako bi me naučio šta treba da znam o muzici, o tome kakav umetnik želim da budem u muzičkoj industriji", ispričala je Džej Lo.

Paf Dedi i Džej Lo u vreme njihove veze.
Shutterstock 

Pročitajte još: EX DŽEJ LO KOJI JE ŽUDEO ZA SEVERINOM OPTUŽEN ZA UŽASE: Silovao devojku i terao je da ima odnose sa muškim prostitutkama

Oboje su bili uhapšeni

Džej Lo i Didi, odnosno tada Paf Dedi, bili su na naslovnim stranama nakon što su uhapšeni 27. decembra 1999. posle pucnjave ispred kluba Times Square na Menhetnu.

Njih dvoje su optuženi za posedovanje oružja, iako su optužbe protiv nje kasnije odbačene jer je utvrđeno da nije bila umešana.

Pi Didi i Džej Lo su bili uhapšeni.
HENNY RAY ABRAMS / AFP / Profimedia 

Raskinula je sa njim mesec dana pre početka suđenja, kasnije su odbačene i optužbe protiv njega.

Šon Koms je kasnije više puta na najlepši način pričao o Džej Lo ističući da je ona njegova prijateljica. Pi Didi je nakon Džej Lo imao buran ljubavni život, a poznato je da je pre 5 godina izbio skandal kada je optužen da je rođenom sinu "skinuo" devojku Lori Harvi. 

Bonus video:

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo

Izvor: žena.blic.rs/ Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!