Pi Didi se konačno pojavio u javnosti nakon što se saznalo da mu je policija upala u kuću u Los Anđelesu. Reper se već mesecima nalazi na meti optužbi za seksualno nasilje, nakon što je više devojaka progovorilo o užasima na koje su primoravane.

Inače, Didi se odmah tokom racije zaputio na aerodrom, da bi privatnim avionom zaputio na Karibe. On je uslikan dok se nervozno šeta dok su i njega i njegovu trupu pretresali carinici. Ipak, nije uhapšen.

Izvori iz policijske rekli su TMZ da su agenti Ministarstva unutrašnje bezbednosti "usred racije na imanju muzičara", sa helikopterima kao i da je prisutna lokalna policija. Takođe je racija bila i u njegovim drugim kućama u Majamiju i Njujorku.

Pi Didi je pobegao nakon racije policije.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ranije danas, odeljenje Ministarstva unutrašnje bezbednosti u Njujorku izvršilo je akciju u skladu sa zakonom i u sklopu istrage koja je u toku, uz pomoć odeljenja u Los Anđelesu, Majamija i naših lokalnih partnera za sprovođenje zakona", rečeno je iz ministarstva za The Guardian.

Komšija progovorio

Kako prenosi Page Six, jedan od komšija se odvažio da govori pred kamerama i progovorio o svemu što se dešavalo u vili "bluda i razvrata". Rajan Mendelson koji živi na pet minuta od kuće Paf Dedija ispričao je da su se u vili repra dešavale čudne scene. Često je viđao kako automobila dovoze devojke u bikiniju na "divlje after parti žurke".

Devojke su dovozili skupocenim autombilom ili su do vile dolazile taksijem, bilo je to najčešće od jedan do tri sata iza ponoći, ali to nije bila stroga satnica. Dugo mislio da je radi o "običnim žurkama", ali je promenio mišljenje nakon jučerašnjeg razvoja događaja.

Prisetio se kako su pre mesec dana, u subotu, neki tipovi iz predgrađa "gore i dole po ulici ostavljali ljude". Poručio je da su žurke organizovane tokom cele nedelje, a ne samo vikendom.

"Dođete li ovde na Beverli Hils u utorak uveče, tu je zabava u toku od dva sata do pet sati. Nije baš neočekivano, ali ishodi tih zabava su loši. To je prilično ozbiljno, nema poštovanja prema ženama i dobro je što podižu svest o tome", rekao je.

Optužbe za nasilje

O nasilju je prva progovorila Kasandra Ventura, reperova bivša devojka. Kako se navodi u u sudskim dokumentima, Kasi je Didija upoznala davne 2005. godine sa samo 19, a od samog početka veze imao je potrebu da je zlostavlja i kontroliše ali i prisiljava na odnose sa muškim prostitutkama dok je on sve to snimao. Kasandra je u tužbi istakla i da ju je Didi fizički zlostavljao i drogirao.

Pevačica tvrdi da je reper čije je pravo ime Šon Kombs provalio u njen dom i silovao ju je pred kraj njihove dugogodišnje veze 2018. godine. U tužbi se navodi i da je reper "bio sklon nekontrolisanom besu i da je često divljački tukao gospođu Venturu".

Kasandra Ventura tvrdi da su fizičkom nasilju svedočili ljudi koji su radili za Didija, ali da se "niko nije usuđivao da progovori protiv zastrašujućeg i divljeg šefa". U tužbi piše i da ju je reper prisilio da nosi njegovo vatreno oružje u torbici kako bi je podsećao na "njegovu sposobnost da joj nanese ozbiljne povrede".

Pročitajte još: "GODINAMA OVO GOVORIM" Još jedna pevačica pridružila se OPTUŽBAMA protiv slavnog repera koji je bio sa Džej Lo

Optužbama se kasnije pridružila pop zvezda Obri Odej koja je bila učesnica šou programa Pi Didija "Making the Band 3", i potom optuštena jer "nije bila voljna da uradi ono što se od nje očekivalo — ne u smislu talenta, već u drugim aspektima".

Devojke su progovorile o tome tek sada jer, kako kažu, u vreme kada se sve dešavalo nije postojao #meToo pokret, te javnost nije bila na strani žena. 

Inače, ovo nije prvi put da reper ima probleme sa zakonom. Još davne 1992. dok je bio u turbulentnoj vezi sa Dženifer Lopez uhapšen je zajedno sa pevačicom u jednom noćnom klubu zbog ilegalnog posedovanja oružja. Otkud im oružje i zašto su ga nosili – to nikome nije poznato.

Pi Didi u vreme kad je bio sa Džej Lo
Shutterstock 

Dženifer je nešto kasnije raskinula, a razlog je otkrila baš u emisiji kod Opre Vinfri. Kako je rekla, uprkos velikoj ljubavi, bila je svesna da nikada sa reperom neće moći da ima porodicu o kakvoj je sanjala i kakvu želi. Ipak, njih dvoje ostali su dobri prijatelji, a jedno o drugome su uvek pričali u superlativu. 

Džej Lo je volela Pi Didija.
HENNY RAY ABRAMS / AFP / Profimedia 

Reper je 2022. bio i u našem komšiluku, na Korčuli, a tada se pisalo da je bacio oko na Severinu nakon što je snimljen kako je guta pogledom. 

Bonus video:

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!