Lepa pevačica Severina privukla je pažnju brojnih velikih holivudskih imena u poslednje vreme. Nedavno je pozirala sa čuvenim kuvarom Salt Bae koji je "obigravao" oko nje dok joj je servirao svoj čuveni biftek, a pre toga, Šeron Stoun joj je javno čestitala rođendan

Da ne zaboravimo da je pre nekoliko meseci privukla pažnju i američkog repera Pi Didija, bivšeg Dženifer Lopez koji ju je odmeravao pogledom nakon što su se našli u istom restoranu.

Sada je Severina upoznala još jednu holivudsku facu i to nikog drugog do slavnog "Džokera" Džareda Leta. Pevačica je objavila zajedničku fotografiju, a činilo se da glumac ne može da skine oči sa nje. 

Severina i Džared Leto.
Instagram/Severina 

Naravno, komentari nisu izostali. "Nađite nekog da vas gleda kako Džared Leto gleda Seve", "On se zaljubio", "Ma on je pečen", "Ovaj čovek te guta pogledom", pisali su ljudi ispod objave iz Sen Tropea gde pevačica trenutno odmara. 

Inače, Džared, koji je miljenik mnogih žena, poznat je u Holivudu po svojim bizarnim metodama i navikama. Leto je za tumačenje transeksualca u filmu "Dallas Buyers Club" dobio i Oskara, te je jasno da je bio više nego posvećen ulogama.

Džared Leto je dobio Oskara.
pritnscreen/youtube 

Nekad i previše. Tako je, za ulogu Paola Gučija "šmrkao arabijata sos" da bi ušao u lik čuvenog Italijana, ali to je ništa u poređenju sa onim što je radio za ulogu Džokera. 

Džared Leto kao Paolo Guči.
DIVI - MIRK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Leto je rešio da oponaša negativca iz filma, pa je tako slao svojim kolegama iz filma leševe mrtvih životinja.

Džared Leto kao Džoker.
printscreen/youtube 

Osnovao se*ks kult

Ipak, čini se da ništa nije toliko bizarno kao činjenica da je Leto otišao toliko daleko da je osnovao i svojevrsan seks kult, a skupovi su na jednom hrvatskom ostrvu, gde se, kako se svojevremeno pisalo, orgijalo nedeljama.

Džared Leto je osnovao kult.
printscreen/instagram 

Sve to odvijalo se početkom 2020. godine, kada je izbila pandemija. Pevač i glumac izjavio da je proveo dve nedelje na meditaciji bez sredstava za komunikaciju i da zbog toga nije imao pojma o korona virusu.

Meditacija, nju ejdž i slični alternativni stilovi života i aktivnosti nisu strani ovom dobitniku Oskara, a o tome najbolje govori i poseban aranžman koji on obezbeđuje svojim fanovima.

Džared Leto šokira sve svojim ponašanjem.
printscreen/instagram 

Mars Island je festival na hrvatskom ostrvcu Obonjan, nedaleko od Šibenika, na kom možete da provedete vreme sa poznatim pevačem i njegovim bendom, u aktivnostima koje se na njihovom sajtu nazivaju “jačanje zajednice” ili “holističke masaže”.

Na nekoliko fotografija koje su objavljene sa poslednjeg okupljanja (festivala), mogu da se vide posetioci koji nose belo, i pevač koji svojim izgledom i manirima izgleda kao Isus Hrist.

Sedenje na podu, bungalovi koje iznajmljujete ali je dozvoljeno i drugim posetiocima da vam ulaze u smeštaj jer je poenta ovog putovanja “jačanje zajednice”, meditacija, obavezno nošenje odeće bele boje ali i mogućnost da se istetovirate na ostrvu posebnim tetovažama napravljenim za ovaj aranžman, navelo je ljude da misle da je u pitanju sekta.

A tviter objava benda Džareda Leta 30 seconds to Mars na kom je napisano “Ovo je kult” sa ilustrativnim fotografijama svakako ne pomaže situaciji.

Iako ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da Leto vodi sektu na ovom ostrvu, svakako su ova okupljanja malo bizarna. Inače, poznato je da Leto i njegov bend pozivaju maloletne devojčice na svoje koncerte, a za glumca se priča da šalje neprikladne tekstove tinejdžerkama, navodi Njujork Post. Ako je to tačno, Letovo ponašanje nalik pripadnosti kultu moglo bi da bude još više zabrinjavajuće.

Oni koji su deo "letove religije", kako često pripadnici vole da kažu za sebe, veoma često se poistovećuju sa trouglastim pokretima ruku sličnim Iluminatima, a glumčeva poslednja fotografija kojoj je čestitao Božić sa upravo takvim znakom podržava tu teoriju.

Bonus video:

severina Youtube/severina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!