Čuveni holivudski glumac Džared Leto sada je i zvanično stupio u šestu deceniju i proslavio 51. rođendan i jedno je sigurno - zaista konačno živi život iz snova. Uostalom, iza njega su godine i godine fantastične karijere i sjajnih uloga koje su mu osigurale mesto na A-listi glumaca, ali i pored svega toga, čini se da Holivud i dalje o njemu nema najpozitivnije mišljenje.

Naprotiv. Smatraju ga "njanjavim", pa čak i pisali kako se "prenemaže" dok daje intervjue i priča, te glumi "povučenog, jadnog, malog, neshvaćenog umetnika", dok je na javi sve samo ne "mica" za kakvu se predstavlja.

Čak su mnogi i mišljenja da mu uloga Džokera savršeno odgovara, a pojedinci su otišli i toliko daleko da su tvrdili da glumac "nije čist", te da je odavno "zreo za psihijatrijsku pomoć", kao i da njegova gluma "nije ništa posebno".

Uprkos mišljenju javnosti, Leto je za tumačenje transeksualca u filmu "Dallas Buyers Club" dobio i Oskara, te je jasno da je bio više nego posvećen ulogama. Nekad i previše.

Džared Leto osvojio je oskara za ulogu transeksualca.
pritnscreen/youtube 

"Šmrkao sam linije sosa arabijata za potrebe ovog filma. Imao sam maslinovo ulje umesto krvi. Duboko sam zaronio u ovo. Ako mi uzmete biopsiju kože, ona bi u sebi sadržala parmezan! Ovo uloga je moje ljubavno pismo Italiji", rekao je poznati glumac nakon što se pojavio kao Paolo Guči u hit flmu "Gučijevi". 

Džared Leto šmrkao je sos paradajza da bi igrao paola gučija.
DIVI - MIRK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, to je bilo ništa u poređenju sa onim što je radio na setu filma "Džoker" zbog čega je okarakterisan kao potpuni ludak. Leto je rešio da oponaša negativca iz filma, pa je tako slao svojim kolegama iz filma leševe mrtvih životinja. Vil Smit i Margo Robi koji su glumili u filmu, malo je reći nisu bili oduševljeni.

Džared Leto plašio je kolege na snimanju "Džokera".
printscreen/youtube 

Probao je nešto slično da izvodi sa Denzelom Vašingtonom u filmu "The Litlle Things", ali s obzirom da Denzel to ne voli, njegovi predstavnici su ga samo "ljubazno zamolili" da se ne glupira.

Džared Leto je probao da uplaši i Denzela Vošingtona ali mu je skrenuta pažnja.
printscreen/youtube 

Ipak, čini se da ništa nije toliko bizarno kao činjenica da je Leto otišao toliko daleko da je osnovao i svojevrsan seks kult, a skupovi su na jednom hrvatskom ostrvu, gde se, kako se svojevremeno pisalo, orgijalo nedeljama. 

Sve to odvijalo se početkom 2020. godine, kada je izbila pandemija. Pevač i glumac izjavio da je proveo dve nedelje na meditaciji bez sredstava za komunikaciju i da zbog toga nije imao pojma o korona virusu.

Meditacija, nju ejdž i slični alternativni stilovi života i aktivnosti nisu strani ovom dobitniku Oskara, a o tome najbolje govori i poseban aranžman koji on obezbeđuje svojim fanovima.

Mars Island je festival na hrvatskom ostrvcu Obonjan, nedaleko od Šibenika, na kom možete da provedete vreme sa poznatim pevačem i njegovim bendom, u aktivnostima koje se na njihovom sajtu nazivaju “jačanje zajednice” ili “holističke masaže”.

Na nekoliko fotografija koje su objavljene sa poslednjeg okupljanja (festivala), mogu da se vide posetioci koji nose belo, i pevač koji svojim izgledom i manirima izgleda kao Isus Hrist.

Sedenje na podu, bungalovi koje iznajmljujete ali je dozvoljeno i drugim posetiocima da vam ulaze u smeštaj jer je poenta ovog putovanja “jačanje zajednice”, meditacija, obavezno nošenje odeće bele boje ali i mogućnost da se istetovirate na ostrvu posebnim tetovažama napravljenim za ovaj aranžman, navelo je ljude da misle da je u pitanju sekta.

A tviter objava benda Džareda Leta 30 seconds to Mars na kom je napisano “Ovo je kult” sa ilustrativnim fotografijama svakako ne pomaže situaciji.

Iako ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da Leto vodi sektu na ovom ostrvu, svakako su ova okupljanja malo bizarna. Inače, poznato je da Leto i njegov bend pozivaju maloletne devojčice na svoje koncerte, a za glumca se priča da šalje neprikladne tekstove tinejdžerkama, navodi Njujork Post. Ako je to tačno, Letovo ponašanje nalik pripadnosti kultu moglo bi da bude još više zabrinjavajuće.

Oni koji su deo "letove religije", kako često pripadnici vole da kažu za sebe, veoma često se poistovećuju sa trouglastim pokretima ruku sličnim Iluminatima, a glumčeva poslednja fotografija kojoj je čestitao Božić sa upravo takvim znakom podržava tu teoriju.

Inače, ako želite ovo jedinstveno iskustvo, budite spremni da izdvojite ogroman novac- karte za ovaj festivalski aranžman se kreću od 1.500 dolara do neverovatnih 6.500 dolara, a sledeće okupljanje planirano je u avgustu sledeće godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!