Slavni američki reper Pi Didi kog se pojedini sećaju i kao Paf Dedija takođe je jedna od zvezda koja je odlučila da ovog leta odmara u našem komšiluku - u Hrvatskoj.

On trenutno letuje na Korčuli, gde se trenutno nalazi i lepa pevačica Severina sa prijateljima, koja je, kako stvari stoje, zapala za oku slavnom muzičaru.

Pi Didi letuje na Korčuli.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, na snimku koji je nastao u jednom restoranu vidi se kako Pi Didi odmerava Severinu, međutim, ipak nije ipak imao herca da joj priđe.

Puff Diddy odmjerio Severinu Instagram

Ovako nešto nije iznenađujuće ukoliko se uzme u obzir da je Severina jedna od najlepših žena na našim prostorima, te da malo koga može ostaviti ravnodušnim.

Instagram Pevačica u 6. deceniji u top formi

Inače, Severinine prijateljice pohvalile su se i da su upoznale Metjua Mekonahija kao i Vudija Harlesona, a nije isključeno da ćemo na hrvatskom primorju uskoro videti još slavnih faca. 

Kada je reč o Pi Didiju, on je bio velika zvezda devedesetih, a poznato je i da je bio u turbulentnoj vezi sa Dženifer Lopez. Zanimljivo je i da su pevačica i njen tadašnji partner uhapšeni 1992. godine u jednom noćnom klubu zbog ilegalnog posedovanja oružja. Otkud im oružje i zašto su ga nosili – to nikome nije poznato.

Dženifer lopez i Pi Didi bili su u vezi devedesetih.
HENNY RAY ABRAMS / AFP / Profimedia 

Dženifer je nešto kasnije raskinula, a razlog je otkrila baš u emisiji kod Opre Vinfri. Kako je rekla, uprkos velikoj ljubavi, bila je svesna da nikada sa reperom neće moći da ima porodicu o kakvoj je sanjala i kakvu želi.

Ipak, njih dvoje ostali su dobri prijatelji, a reper je uvek u intervjuima o njoj pričao samo u superlativu.

Pi Didi i Džej Lo su ostali u dobrim odnosima.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!