S dolaskom leta, slavne dame "preselile" su na more, a među njima i atraktivna hrvatska pevačica Severina Vučković.

Severina se trenutno nalazi na moru, a fotografiju na kojoj je pozirala u crnom bikiniju podelila je na Instagramu sa pratiocima. Za manje od 24 sata Seve je skupila veliki broj lajkova i komplimenata na račun izgleda.

"Predivna", "Kakva bomba", "Vau, savršeno telo", "Kakvo telo Severina ima", "Nestvarno zgodna", samo su neki od komentara koje je Vučkovićeva dobila na račun izgleda.

Severina na crtu može da stane duplo mlađim ženama, a korigovana ishrana i svakodnevno vežbanje zaslužni su za njenu top figuru.

Kako Severina održava top formu?

"Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz ishrane. Ali, jako volim da jedem i mogu puno da pojedem", rekla je jednom prilikom. Dakle,Severina vežba čak 6 puta nedeljno, jede 5 malih obroka i šeta svaki dan bar 30 minuta.

Severina u 6. deceniji izgleda brutalno u bikiniju
Instagram 

Jelovnik Severine Vučković

Za doručak pojede tri jaja, za ručak filet ribe, a za večeru voće. Omiljeno jelo joj je suši, a jednom prilikom otkrila je i jednu naviku koje se redovno pridržava godinama.

Ona nakon buđenja uvek popije smuti od sezonskog voća i povrća. Ovaj napitak joj daje dosta snage, ali i ne oseća glad.

"Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane", rekla je jednom prilikom Severina.

Severina je podelila recept za omiljeni smuti
denis-tuksar-hsTwPUzFegQ-unsplash 

Pored toga Severina obožava suši koji ima minimalno kalorija, a dok je bila u fazi mršavljenja redovno je jela ribu. I naravno vežbanje! Severina 20 godina unazad praktikuje fizičku aktivnost, mahom jogu.

Instagram Pevačica u 6. deceniji u top formi

Severinin fitnes-trener kaže da pevačica ima vitke noge i čvrstu zadnjicu jer svakodnevno radi seriju čučnjeva, zatim iskorake i "marince" - vežbe u kojima se smenjuje čučanj, sklek i skok i rezultati su veoma brzo vidljivi, što je i sama pevačica potvrdila.

"Na sceni i na putovanjima mnogo trošim svoje telo i moram mu se odužiti treninzima. Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo. A za zadnjicu su najbolji čučnjevi. Napravite ih sto na dan i pista je vaša", rekla je Severina pre nekoliko godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Severina pevala na Dončićevoj žurki (VIDEO) Instagram