Popularna hrvatska pevačica Severina poznata je kao dama koja voli modu i među prvima iznese najnovije trendove.

I ovaj put uspela je modno da se istakne u zavodljivom modelu crne sako-haljine s detaljem providnog tila u formi korseta.

Ovu kreaciju viđenu na Severini potpisuje dizajner Casey Cadwaller koji od 2018. godine kreativni direktor modnog brenda Mugler. Ista haljina osvojila je Tinu Kunaki koja se u oktobru prošle godine na Nedelji mode u Parizu pojavila u pomenutoj kreaciji.

Zanimljivu verziju male crne haljine Severina je naglasila upečatljivim izborom cipela – sandalama od sjajne lakirane kože i providnog PVC-a, a poseban detalj čini ukras nalik sjajnoj, disko kugli.

Instagram Severina

Reč je o modelu iz zajedničke kolekcije malezijskog dizajnera obuće Jimmyja Chooa i modne kuće Mugler, a splitska pevačica poslednji put nosila ih je za proslavu 50. rođendana.

Uz komade koje većinski potpisuje modni brend Mugler Severina je parirala minijaturnu torbicu srebrnog sjaja, s dodatkom bambusove ručke i detaljem dvostrukog slova G, a reč je o modelu imena Diana s potpisom italijanskog brenda Gucci. 

tina kunaki u mugler haljini
Serge Arnal / Starface / Profimedia 

Kako Tina, tako i Severina na račun ovog look-a dobile su pregršt komplimenata, a mi pitamo vas kojoj bolje stoji crna sako haljina - Severini ili Tini Kunaki? Glasajte u anketi u nastavku teksta.

Anketa

Kome bolje stoji Mugler haljina?