Pevačica Severina Vučković koja se prošle godine razvela od supruga Igora Kojića, donela je odluku da se sa majkom Anom i sestričinom Miom Popović navodno preseli u Samobor.

Samobor je mali grad u Hrvarskoj, udaljen oko 30 kilometara od Zagreba i ima 37 hiljada stanovnika.

Severinina sestričina Mia odnedavno je udata i stanuje preko puta svoje tetke. Mia i Severina nedavno su rešiile da kupe zajedničku kuću u Samoboru, prenosi 24sata.hr.

Severina ne planira da proda svoj penthaus u Hrvatskoj, već da ga izda i da sa majkom Anom, sestričinom i njenom porodicom, kao i sa svojim sinom pređe da živi u mirnijem okruženju.

Mia je svoje studentske dane provela u pevačicinom domu, te su veoma bliske, a još više su se zbližile nedavno, kada Mia stala na Severininu stranu tokom njene svađe sa sestrom Marijanom, koja je Mijina majka.

Severinina sestra Marijana požalila se prijateljima kako zbog pevačice nema kontakt s njihovom majkom. Sestre su se do te mere posvađale da je Marijana prijavila Severinu Centru za socijalni rad.

severina
Filip Hofer 

Kako pišu hrvatski mediji, pevačica u poslednje vreme radi punom parom, kako bi zaradila dovoljno novca za selidbu. Ona je navodno ovog vikenda na nastupu zaradila oko 27.000 evra.

Instagram, pritnscreen/instagram Pevačica na račun izgleda dobija niz komplimenata

Severina je jedno vreme živela na relaciji Zagreb-Beograd, a izgleda da će njena stalna baza sada postati gradić Samobor.