Dženifer Lopez ponovo je "obrnula igricu". Taman kada se mislilo da smo sve od nje videli i da će do kraja vremena živeti na konto stare slave jer novu hitčinu nikako da ubode, latino diva je napravila potez zbog kog joj svet horski kaže alal ti vera! 

Ona je pre manje od 24 sata objavila spot za pesmu "Can't Get Enough", koju je radila sa Latto, i poručila svima da njena muzička karijera još uvek nije gotova.

Dženifer Lopez je objavila spot za pesmu
Printscreen/Youtube/Jennifer Lopez 

Da se razumemo - i dalje je to klasična Džej Lo "pesmica", kakve je pevala tokom čitave karijere, ali je zato dobila "10 bambija" za spot o kojem ne prestaje da se priča. 

Lopezova je vrckala, skakala, uvijala se, pokazivala obline u više nego izazovnim kombinacijama, a vrhunac je bio kada se spustila sa balkona niz konopac dok je nosila minijatruni kupaći. 

Dženifer Lopez oduzima dah u novom spotu.
Printscreen/Youtube/Jennifer Lopez 

I da se razumemo - samo smo od gledanja njenog "podizanja" noge dobili išijas, jer šta ta žena radi sa gotovo 55, mnogi od nas mnogo mlađih možemo samo da sanjamo. Dakle, gospođo Džej Lo, naklon do poda.

Dženifer Lopez u spotu.
Printscreen/Youtube/Jennifer Lopez 

S obzirom da je Lopezova do sada bila na meti kritika jer je krila i pore i bore i celulit, ovim spotom definitivno je zapušila usta svima pokazavši da je još uvek u "igri", te da ni mnogo mlađe koleginice ne mogu da joj stanu na crtu, barem kada je reč o izgledu.

Dženifer Lopez izgleda sjajno u novom spotu.
Printscreen/Youtube/Jennifer Lopez 

Pročitajte još: DŽEJ LO DRASTIČNO SKRATILA KOSU I IZGLEDA BAŠ MOĆNO: Trendi frizura sa kojom izgleda bar 10 GODINA MLAĐE

Ostaje da vidimo da li će ekranizovati još neku pesmu sa albuma (a izvesno je da hoće), no nema sumnje da će latino zavodnica nastaviti da podiže temperaturu izazovnim izdanjima, i da pokazuje i dalje koliko se dobro oseća u svojoj koži.

Dženifer Lopez u sceni gde se spušta niz konopac.
Printscreen/Youtube/Jennifer Lopez 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!