Slavna pevačica Katarina Kaja Ostojić verila se sa misterioznim momkom kojeg je do sada krila od javnosti što je i sama otkrila objavom na Instagramu. Interesantno je da će ovo pevačici biti četvrti brak, a u prvi, sa Nikolom Dragojlovićem, ušla je veoma mlada.

Vezu sa njim otpočela je još u srednjoj, a onda sa 18 ostaje u drugom stanju. Odlučuje da ćerku rodi, i ujedno se venčava sa 19. 

"Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu – to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Ali nije bilo lepo", govorila je Kaja ranije.

Kaja je Nikolu ostavila kada je njihova ćerka imala samo šest meseci. Preselila se kod roditelja u Novi Sad i tamo živela dve godine. 

Uvek se trudila da Nikolini ništa ne nedostaje, te da joj ispuni sve želje kako bi postala najbolja verzija sebe, a u prilog ovoj tvrdnji ide i činjenica da ova mlada devojka danas studira u Americi o čemu je govorila prošle godine kada je prvi put sa njom stala pred kamere.

"To je moja ćerka dvadesetogodišnja, koja je trenutno na raspustu, a inače je u Americi na koledžu. Pravi mi društvo, bolje sa mamom nego u gradu", priznala je Kaja, a potom je Nikolina otkrila kakav odnos neguje s majkom.

"Mi smo uvek imale dobar odnos, kao drugarice. Drago mi je da imam mladu mamu. Opuštena je, mogu da joj kažem puno stvari zbog toga, da joj se poverim" rekla je tada domaćim medijima lepa Nikolina, koja je ispunjena na brojnim poljima.

"Preselila sam se u Ameriku, krenula tamo da studiram. U početku mi je bilo žao mame, ali posle joj je bilo bolje, pa tako i meni. Igram odbojku i studiram."

Kao u svakom odnosu, i u njihovom dolazi do sitnih čarki.

"Oko odeće se svađamo, uglavnom. Uvek mi je ulazila u ormar bez odobrenja, uđe i ne vraća. Izgubi mi kaiš od kaputa, to su ti momenti". požalila se Kaja.

Interesantno je da je svojevremeno na Nikolinin šarm pao i Roko, Madonin sin. Njih dvoje su se videli u Verbijeru, odmaralištu na švajcarskim Alpima pre nekoliko godina.

Pročitajte još: "ZALJUBE SE U PEVAČICU, PA BI OD NJE DA NAPRAVE DOMAĆICU" Kaja se dotakla 3. propalog braka i otkrila gde je pogrešila

Kaja je na ovu luksuznu destinaciju tada došla sa ćerkom i prijateljicama, a samo nekoliko dana posle njih Madona je došla sa sinom Rokom, kojeg je dobila u braku sa režiserom Gajom Ričijem.

Roko ju je ugledao u restoranu i odlučio da je "startuje".

"Sedeli su jedno naspram drugog i sve vreme je gledao u njenom pravcu. Ona se tokom ručka stidljivo krila iza Kaje kako im se pogledi ne bi susretali. Nedugo zatim Nikolina je krenula u toalet...

Roko je zaustavio ispred vrata u želji da se upoznaju. Nikolina ga je pozdravila, pružila mu ruku i brzo se vratila za sto", ispričao je dobro obavešteni izvor svojevremeno za Srpski telegraf.

printscreen/instagram Nikolina, ćerka pevačice Katarine Kaje Ostojić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

DOKLE ĆE OVO DA IDE? Kaja Ostojić POBESNELA, pa povukla DRASTIČAN potez – vreme je da se pokaže PRAVO lice (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!