Madonin odnos sa sinom Rokom godinama je bio glavna tema medija. Nažalost, sin pop dive nije odrastao uz majku i to svojom voljom, a u određenom periodu ne samo da nije želeo da je vidi, već ju je malo-malo javno nazivao najpogrdnijim imenima.

Koliko se priča svojevremeno otrgla kontroli svedoči i to što je Roko odbio odluku suda da se iz Britanije gde je živeo sa ocem Gajem Ričijem vrati kod pevačice. Cela bitka oko starateljstva i krenula je jer Roko nije želeo više da putuje sa njom po turnejama, već je želeo da budu negde stacionirani. Prešao je kod oca, a čak i kada je sudinica u jednom trenutku presudila da treba da se vrati kod majke, Roko to nije želeo.

Madona i Gaj Riči imali su buran razvod.
Shutterstock 

Madonin naslednik koji je u međuvremenu obrisao profile na društvenim mrežama, umeo je da bude više nego oštar prema Madoni nazivavši je kur*om.

Ipak, pevačica nije želela da odustane od svog sina, a sudska borba sa bivšim suprugom postala je toliko gruba da ih je i sudija molio da se urazume.

Roo Riči i Madona dugo nisu imali dobar odnos.
pritnscreen/instagram 

Srećom, vremenom su sukobi majke i sina utihnuli, a prvi veliki preokret dogodio se u junu ove godine kada se Roko pojavio Nedelji mode u Parizu kako bi podržao svoju sestru Lurdes. 

To je ujedno bilo i njegovo prvo javno pojavljivanje s obzirom da godinama izbegava svetla reflektora iako je čak u jednom trenutku i poželeo da se bavi nekim oblikom javnog posla, odnosno pokušao je da bude manekenen, ali je od toga brzo odustao i pronašao svoju sreću u umetnosti

Obrisao je stari Instagram i otvorio novi profil, na kom se nalaze mahom nove fotke na kojima se oblači u stilu pedesetih i šezdesetih prošlog veka, a poznato je i da studira primenjene umetnosti.

Da mu slikarski zanat i te kako ide svedoči i informacija koja se pojavila u medijima, a to je da svoje slike prodaje u jednoj galeriji. Cena je vrtoglava, a najjeftinije delo može se kupiti za "samo" 24.000 evra.

Umetnine ne prodaje pod svojim imenom, već pod pseudonimom "Rhed".

Roko Riči je postao slikar.
printscreen/Artsy.net 

Kako stvari stoje, kritičari su već blagonakloni prema njegovom radu, te se na stranici galerije može pročitati:

"Rhed je mlad umetnik u nastajanju čija je kulturna pozadina raznolika i nekonvencionalna. Njegovo detinjstvo je proteklo između Njujorka i Londona, što mu je dalo eklektičnu i raznoliku umetničku pozadinu."

Roko Riči je već stekao veliku popularnost kao umetnik.
printscreen/instagram 

Madona je više puta na svom profilu podelila radove svog naslednika, a sada se čini da su konačno sve ružno ostavili iza sebe. Naime, ona ne nedavno proslavila 64. rođendan na Siciliji, a pop divi je društvo pravio, pored bliznakinja Ester i Stele i sin Roko koji je i sam nedavno napunio 22 godine. 

Ponosna mama je podelila specijalan trenutak na svojim mrežama uz reči: "Od jednog Lava drugom Lavu. Srećan rođendan, Roko".

Nakon ove objave mnogi su ubđeni da konačno kreću svetliji trenuci za majku i sina, a koliko se Roko promenio za sve ove godine pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako izgleda Madonin sin Roko Riči koji ne živi sa njom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!