Osim uspešne karijere, najveći ponos za Katarinu Kaju Ostojić predstavlja Nikolina, a ona to često ističe i u objavama na društvenim mrežama.

Inače, Kaja je Nikolinu dobila sa prvim mužem Nikolom Dragojlovićem, s kojim je započela vezu u četvrtom razredu gimnazije. Sa 18 godina je ostala trudna, zbog čega je školu vanredno završila.

"Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu – to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Ali nije bilo lepo", govorila je Kaja ranije.

Kaja je Nikolu ostavila kada je njihova ćerka imala samo šest meseci. Preselila se kod roditelja u Novi Sad i tamo živela dve godine.

Koliko je ćerka Kaje Ostojić lepa, govori i činjenica da je Nikolina Dragojlović jednom prilikom je čak šarmirala Madoninog sina Roka. Njih dvoje su se videli u Verbijeru, odmaralištu na švajcarskim Alpima pre tri godine.

Kaja je na ovu luksuznu destinaciju tada došla sa ćerkom i prijateljicama, a samo nekoliko dana posle njih Madona je došla sa sinom Rokom, kojeg je dobila u braku sa režiserom Gajom Ričijem.

"Taj 28.8.2002.... Bila je strašna vrućina napolju, bilo je teško na svim poljima. Trebala si da se rodiš na moj rođendan 11.9., ali si poranila dve nedelje, kao što rekoh, i na tom polju beše tesko... Ali, ja sam znala da posle kiše dođe sunce...Znala sam da ćeš to biti baš ti, takva kakva jesi, kakvom se beskrajno ponosim, da ćes doći kao sunce, kao zvezda, kao nebo, kao ceo svet u mojim rukama. Nisi mogla biti bolja nego što jesi. Kao da si se rodila na jedan od najvecih hrišćanskih praznika, eto, takva si i sama", napisala je Kaja u objavi kada je ćerki čestitala punoletstvo.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić se udavala tri puta. Bila je sa Nikolom Dragojlovićem, sa kojim ima ćerku Nikolinu, potom sa košarkašem Urošem Duvnjakom, a onda i sa svetski poznatim di-džejem Džuniorom Džekom, pa sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, a od nedavno uživa u ljubavi sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem.

Kaja Ostojić ma ćerku Nikolinu.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!