Naša poznata pevačica Katarina Kaja Ostojićveć duži period nije deo javne scene, a ovu odluku napravila je upravo kako bi se posvetila drugačijem načinu života. Ljubav je pre svega bila glavni razlog, zbog čega se i u jednom trenutku odselila u Francusku, a nakon poslednjeg raskida vratila se u Beograd.

Sada je konačno spremna i da se vrati na scenu u velikom stilu, a kako je i sama priznala, nije bilo lako vratiti se starim navikama i obavezama.  

"To je bio proces, imala sam dosta podrške. Stvarno su me svi grdili, pitali me zašto ne radim to što najbolje znam. Ne mogu da shvatim da sam poželela da napravim pauzu", priznala je Kaja. Dodaja je da je u jednom trenutku došlo do zasićenja, kao i da je možda i to bio jedan od razloga. Međutim, priznala je i da njeni bivši partneri nisu bili preterano oduševljeni njenim poslom.

"Kako ko, svi se zaljube u pevačicu, a posle hoće da prave od nje domaćicu, to je filozofija uglavnom svih muškaraca. Bilo je i toga, ali da nije bilo mog pristanka, ne bi bilo odvajanja od mog posla", objasnila je Katarina u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

kaja Ostojić nije još opremila dom.
Instagram 

Inače, Kaja je priznala da se nije još potpuno skućila, ali da će se to desiti uskoro s obzirom da užurbano oprema svoj dom. Podsetimo, ona je do relativno skoro bila u vezi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, a šuškalo se i da se spremaju da stanu pred oltar. Međutim, ipak je usledio raskid, a Katarina je odgovorila i da li ga je prebolela, a potom i priznala gde je grešila u odnosima.

kaja Ostojić nedavno je raskinula sa mateom.
pritnscreen/instagram 

"Ja sam se oporavila. Lepo mi je sad, super sam, baš sam u lepoj životnoj fazi, što poslovno, što privatno. Motivisana sam da radim. Kad sam u vezi, dam prioritet tome, ali shvatila sam da to nije ok i da nije ljubav kad se bilo čega odričeš zarad ljubavi. Mislim da sam sad u najboljoj fazi, svašta nešto dobro izvučeš iz tih loših veza". Njen ventil je sada isključivo treniranje kojem je maksimalno posvećena, pa svakog dana ili odlazi u teretanu ili vozi bicikl.

kaja Ostojić kaže da su joj treninzi izduvni ventil.
Instagram 

Kaja je potom pričala i koliko je ponosna na svoju ćerku Nikolinu.

kaja ne krije koliko je ponosna na ćerku.
printscreen/instagram 

- Ona je super, izrasla je u divnu devojku, preponosna sam na nju, svi je hvale, ona je sad u Americi na koledžu. U nekom momentu dolazi do sukoba interesa, ona hoće da ide, ja hoću da mi bude na oku, ali zdravije je pustiti ih da biraju svoj put. Ja sam joj bila vetar u leđa kad je odlučila da ide u Ameriku, uvek ću je podržati. Treba za života videti što više toga. Bila je sad na dva moja nastupa, za Novu godinu je bila. Ona ne insistira na javnom isticanju, nije da isključivo neće, ali malo je alternativni fazon, vidi se po njoj da nije ovde rasla. Deluje mi kao dete, ovde devojke sa 20 godina izgledaju kao da imaju 35. To je estetika našeg podrčja. Uvek su svi šokirani, niko nikad ne prihvata informaciju da ja imam ćerku od 20 godina, meni je to super, preslatko mi je kad se ljudi iznenade - bila je iskrena Ostojićeva za "Premijeru".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!