Katarina Kaja Ostojić važi za jednu od najlepših pevačica na domaćoj sceni, ali iako je još pre par godina svoju liniju poptuno transformisala, sada se čini da je nakon raskida sa Mateom Pavlovićem izgled konačno dovela do savršenstva.

Svoje zategnuto i vitko telo često pokazuje na mrežama, a kako nije tajna da svakodnevno trenira sada je pokazala na koji način održava dobru formu. Ovog puta pevačica je odradila spinning trening koji fantastično utiče na celo telo, a rezultati nisu nikog ostavili ravnodušnim.

Kaja Ostojić ne prestaje da trenira nakon raskida.
Instagram 

Pevačica se u poslednje vreme bacila na izuzetno naporne treninge zbog čega je dodatno smršala, a iako je lako pomisliti da je za njen dobar izgled zaslužna genetika, Kaja je svojevremeno otkrila da je zapravo sklona gonjenju, te otkrila tajne svoje linije.

kaja ostojić je treningom i ishranom korigovala liniju.
Instagram 

- Iako tako ne deluje, u životu sam mnogo puta varirala sa kilažom. Kada sam shvatila da ne mogu da uđem u svoju garderobu, rekla sam sebi da moram nešto da preduzmem. Vaga je pokazala da imam deset kilograma više nego sada. To je bila brojka od koje sam padala u nesvest - započinje priču pevačica za "Informer".

Kaja priznaje da je sklona gojenju i da joj nije lako da održava idealnu kilažu.

- Ne moram stalno da jedem nezdravu hranu da bih došla do kilaže koja je za mene noćna mora. Dovoljno je da popijem dve-tri čaše vina, da jedem hleb uz svaki obrok ili pojedem nešto slatko i eto meni dodatnih kilograma. Čak ni redovni treninzi ne mogu da me spasu gojenja.

Katarina kaja Ostojić otkrila je da je liniju sredila uz pomoć nutricioniste.
Instagram 

Zato je Kaja shvatila da mora da koriguje ishranu te se svojevremeno tokom karantina posvetila sebi i zdravom načinu života.

- Rekla sam sebi: "U redu, sada si po ceo dan kod kuće. Ne radiš ništa drugo osim što kuvaš i baviš se ukućanima. Iskoristi vreme da se zdravo hraniš.

- Pozvala sam nutricionistu, jer mi treba neko da me usmeri i neko od koga imam strah i odgovornost da ne prekršim pravila. Dala mi je jelovnik po kom sam svaki dan kuvala. Izbacila sam meso, samo ponekad pojedem ćureće belo - kaže Kaja.

Katarina kaja Ostojić priznala je da je sklona gojenju.
Instagram 

Jednu stvar je prestala da radi

Pevačica je pre svega apelovala da se svi koji žele da skinu kilograme obrate stručnjaku, kao i da izgladnjivanje nije način da smršate, a upravo tu greše mnogi.

- Dijete stvaraju jo-jo efekte i zdravstvene probleme. Posle raznih dijeta sam se brže gojila nego što sam mršavila - napominje Ostojićeva.

- Kada sam zadovoljna sobom, kao sada, lepše mi je ujutru da ustanem. Nisam otečena, jer prethodnog dana nisam jela ništa što će da mi zadržava tečnost, zbog čega ću izgledati kao strašilo. Jer ako uveče jedemo slano i začinjeno, neminovno je da se nadujemo - završava Kaja.

Ishrana Kaje Ostojić

Doručak:pet kašika ovsenih pahuljica, pet badema, malo lana i čije, malo kruške, kivija, borovnica i suve šljive.

Užina:2 pomorandže

Ručak:300 g brancina i 200 g zelene salate

Večera:Potaž od povrća i salata.

Svakodnevni detoks:jedna pomorandža isceđena u litar vode, i jedan litar čaja od peteljki trešnje koje pijete u toku dana.

Katarina kaja Ostojić rigoroznom dijetom skinula je 10 kilograma.
Instagram 

Trik savet kada imate krizu za hranom

Kaja je otkrila da joj je čak od đumbira najbolji način da "prevari stomak".

"Kada imam krizu za hranom, skuvam čaj od đumbira. Otkloni mi nelagodnost u želucu i potrebu za hranom", otkrila je pevačica na kraju, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Instagram Katarina Kaja Ostojić dovela je liniju do savršenstva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!