Katarina Kaja Ostojić nakon tri godine veze stavila je tačku na odnos sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, ali kako stvari stoje, nije dugo tugovala. Naprotiv!

Ona je navodno već uplovila u novi odnos i to sa proslavljenim italijanskim vaterpolistom Gonzalom Ečenikeom kog je upoznala u srpskoj prestonici pre mesec dana, kada je sa svojim klubom Pro Reko osvojio Ligu šampiona, piše Informer.

Kaja, kako se navodi, nije odolela da mu priđe jer je neodoljivo podsećao na njenog tadašnjeg partnera Matea.

- On je sa ekipom na jednom beogradskom splavu slavio pobedu. Tu se, sasvim slučajno, zadesila Kaja, koja je izašla u provod sa drugaricama. Kada ga je videla, nije mogla da veruje koliko liči na njenog dečka - navodi izvor "Informera" blizak pevačici.

Kaja Ostojić nadovno je smuvala italijanskog vaterpolistu.
printscreen/instagram 

- Prišla mu je i počeli su da ćaskaju. Na kraju večeri razmenili su brojeve telefona. Baš tih dana Mateo je rekao Kaji da više neće igrati za francuski Amjen i da hoće da potpiše za Rijeku. Odlepila je! Nikako nije htela da se preseli u Hrvatsku! Tada je počela intenzivno da se dopisuje sa Gonzalom - dodaje pomenut izvor.

- Rekla je momku da ne želi da ide u Hrvatsku i da bi najbolje bilo da se rastanu. Mateo čak i ne zna da je ostavljen zbog Gonzala! Ečenike ju je pozvao da dođe u Reko, gde trenutno živi, a ona je oberučke prihvatila. Pakuje kofere, baš je zaljubljena - zaključuje ovaj izvor.

Kaja Ostojić navodno se seli u Italiju kod novog dečka.
pritnscreen/instagram 

Međutim, Kaja je na svom Instagramu demantovala ove navode, a podsetimo, sinoć je, u emisiji Ognjena Amidžića, govorila o raskidu sa Mateom.

- Istina je, da. Želim da ostanem dostojanstvena. Jednom kad odem, ja se više ne vraćam - kazala je Kaja, a još njenih fotografija sa bivšim dečkom Mateom iz doba najveće ljubavi pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Katarina Kaja Ostojić i njen dečko, fudbaler Mateo Pavlović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!