Katarina Kaja Ostojić, po svemu sudeći, uskoro staje na "ludi kamen". Lepa pevačica rekla je "da" misterioznom momku sa kojim je neko vreme u vezi, a koji je od nje mlađi 13 godina. 

Srećne vesti podelila je na Instagramu, i ovo je prvi put da je pokazala kako izgleda čovek koji joj je ukrao srce. 

U prvom planu bio je dijamantski verenički prsten, potom njihova zajednička fotografija, a potom i torta sa romantičnim natpisom. 

Inače, kako su ranije pisali domaći mediji, Kajin izabranik je momak koji nije poznat javnosti, ali je navodno naslednik uspešnog biznismena. 

- Darko je jako zaljubljen u Kaju. Kratko su u vezi. Lepo im je. Jeste mlađi, ali lep su par. Cakle mu se oči dok je gleda. I ona se zaljubila, nema šta, ali neće da ga predstavlja javnosti. Sve je to sveže i ne treba im kvariti sreću. Izbegavju da se pojavljuju na javnim mestima, ali su jako zaljubljeni jedno u drugo. Iako je sin moćnog čoveka, dečko je jako vredan, dobar i pošten - ispričao je izvor prošle godine za Kurir. 

Kaja Ostojić sa dečkom
instagram/kaya_ostojic 

Ipak, sada se u medijima spominje drugi mladić koji ima kriminalnu prošlost. No, ko god da je u pitanju, samo se nadamo da je pevačica istinski srećna i ispunjena.  

Podsetimo, Kaja Ostojić iza sebe tri braka. Iz prvog sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok je treći sa Džuniorom Džekom okončan nakon sedam godina. Povezivali su je sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, kao i sa teniserom Bornom Ćorićem.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"VOLIM DA MI MUŠKARAC BUDE AUTORITATIVAN!" Kaja Ostojić progovorila o svom ukusu za jači pol JEDNU STVAR NIKAKO NE RAZUME Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!