Katarina Kaja Ostojić nedavno je raskinula vezu sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, međutim, čini se da lepa pevačica ne pati previše zbog toga. Naprotiv. Zanosna crnka ne skida osmeh sa lica, i izgleda bolje nego ikada, zbog čega je njeni pratioci obasipaju komplimentima, a iako se nedavno šuškalo da je uplovila i u nov odnos, to je odlučno demantovala.

Pevačica je sada govorila o nedavnom raskidu sa fudbalerom Meteom Pavlovićem, nekretnini koju je kupila, ćerki Nikolini, ali i o prvom suprugu Nikoli Dragojloviću.

- Dugo sam živela u inostranstvu i uželela sam se Srbije. Falili su mi naši ljudi, porodica, prijatelji, izlasci, falilo mi je čak i to da vidim lepe ljude - rekla je Kaja, koja je nedavno okončala vezu sa fudbalerom za koga se pisalo da je čovek njenog života.

Katarina Kaja Ostojić uželela se života u Srbiji.
Instagram 

- Trenutno mi jako prija to što sam sama i prelepo mi je. Svi su mi rekli da nikad bolje nisam izgledala. Skoro 12 godina nisam bila bez momka i nisam bila svesna kako to izgleda kada si sam. Sad ne moram nikome da polažem račune gde idem, sa kim idem, šta radim… Trenutno radim šta ja hoću i koliko hoću - rekla je Kaja.

Katarina Kaja Ostojić kaže da uživa što je trenutno sama.
Instagram 

Kajina ćerka Nikolina izrasla je u pravu lepoticu, a mnogi kažu da izgledaju kao rođene sestre. Kaja ističe da je ponosna na dvadesetogodišnju mezimicu koja studira u Americi.

- Nikolina više liči na oca, ali je od mene nasledila ono najbolje. Ponosna sam što je moja ćerka i imam puno poverenje u nju - kaže Kaja, i ističe da joj je bivši suprug Nikola nedostajao u periodu ćerkinog odrastanja, ali ne kao muškarac.

- Falio mi je tokom njenog odgajanja, najviše finansijski. Njoj je falila očinska figura, ali eto, uspele smo i bez njega- rekla je pevačica, a više fotografije njene naslednice pogledajte u galeriji u nastavku.

printscreen/instagram Nikolina, ćerka pevačice Katarine Kaje Ostojić

Inače, pisalo se da je nedavno roditeljima kupila kuću i da je uložila dva miliona evra, a evo kako je pevačica to prokomentarisala:

- Istina je da sam kupila kuću, ali ne roditeljima, kupila sam je sebi. Kuća je gotova, samo još da sredim dvorište i bazen. Naravno da nisam uložila dva miliona, jer da imam toliki novac, kuću bih kupila negde na francuskoj obali - zaključuje Kaja za "Alo!".

Instagram Katarina Kaja Ostojić dovela je liniju do savršenstva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!