Mlada influenserka Đina Džinović napravila je dodatni haos u javnosti nakon što se saznalo da je svoju majku otpratila sa Instagrama nakon burnog razvoda od oca Harisa. 

Mnogi su ovaj potez protumačili kao jasno zauzimanje strane, ali bogatu naslednicu nisu zaobišli i komentari da se na ovako nešto odlučila samo zato što je upravo njen otac taj koji više zarađuje, te joj može omogućiti život na visokoj nozi na koji je navikla. 

Da li u ovim nagađanjima ima istine, ne znamo. No, jasno je zašto mnogi tako razmišljaju. Bogata 20-godišnjakinja često na svojim mrežama kači trenutke iz svakodnevnog života, i nema problem da se hvali luksuzom o kojem mnogi mogu samo da sanjaju.

Veoma često pokazuje skupe tašne, aksesoare, stvari i cipele... te je svojevremeno napravila pravi bum na mrežama kada je samo za jednu jaknu dala u minuti, odnosno jednim klikom, preko 90.000 dinara, a za torbu oko 3.000 evra što ne bi bilo ništa čudno da u tom trenutku jedva i da je bila punoletna.

Ćerka dizajnerke Meline Džinović i proslavljenog pevača Harisa odrasla je zadojena bogatstvom, te je luksuz i jedino što zna, a pored skupih krpica, na njenom Instagramu često se mogu videti detalji impozantne vile u kojoj živi.

Moderno zdanje poseduje i bazen, a svaki deo pažljivo je dizajniran i po poslednjim trendovima.

Inače, kako su pisali domaći mediji, u ovaj projekat pevač je uložio oko dva miliona evra, a radovi su trajali gotovo četiri godine jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i izgrađeni zidovi rušili kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je pevač pričao i javno.

Kuća Džinovića na Senjaku.
printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK 

Pročitajte još: KAKO JE MELINA IZGLEDALA PRE PA JU JE BIVŠI ZVAO "BUMBAROM OD 80 KG" Gledamo slike i kiptimo od besa zbog komentara

Razlog što je vila građena laganim tempom je što se u njoj nalazi veliki broj zahtevnih detalja, kao i sadržaja koji više odgovaraju luksuznim hotelima.

Kuća Harisa Džinovića odiše luksuzom.
Instagram 

U donjem nivou kuće nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta.

Đina Džinović često deli fotografije iz svog doma.
Instagram 

U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem, kako zaslužuje pevač ovakvog glasa, je muzički studio, a sve ovo često se može videti na objavama na mrežama mlade influenserke.

Ipak, jedan od najomiljenijih delova velelepnog izdanja je svakako i garderober u kojem se Đina snimala u nekoliko navrata.

Garderober Đine Džinović košta na hiljade evra.
tiktok/djinadzinovic 

Cipele, tašne, aksesoari vredni hiljade evra, samo su delić onoga što je moglo videti na snimcima mlade influneserke.

Inače, naslednica Harisa Džinovića ponela je za jedan svoj rođendan skupocene minđuše, juvelirske kuće Van Cleef & Arpels, model iz linije Magic Alhambra. Inspirisane listovima deteline, ove minđuše odlikuje asimetrični dizajn i imaju tri crvena karnelijana različitih veličina, koji su oivičeni 18-karatnim žutim zlatom.

Cena zavisi od veličine, oblika i tipa kamena, a može da dostigne i 11.000 evra, te je jasno da pevač ne štedi za svoju ćerku.

screenshoot/instagram Đina Džinović

Bonus video:

Đina Džinović stigla u porodični dom Kurir

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!