Plejboj vila koja je, gledano sa starne, izgledala kao sigurno utočište brojnih devojaka zapravo je bila sve samo to ne, a čini se da, iako je mnogo toga sada otkriveno, postoji još dosta priča o kojima se i dalje ćuti.

"Simpatični dekica velikog srca" kako su ga tokom života predstavljali u medijima zapravo je bio monstrum i zlostavljač, a jedna od onih koja se među prvima oglasila bila je njegova bivša devojka Sondra Tiodor sa kojom je bio u vezi od 1976. do 1981. godine.

Sondra Tiodor i Hju Hefner za vreme veze.
MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ona je otkrila da je jednom prilikom naletela na njega dok je imao odnose sa njenim psom i rekla je da je odbila da ostavi Hjua samog sa životinjom nakon što je bila svedok šokantnih događaja.

"Jednom sam ušla i on je bio... u mom psu, našem psu", rekla je Sondra i dodala: "pitala sam ga 'Šta to radiš', a on mi je na to odgovorio 'Pa šta, psi imaju potrebe!'. Nakon toga sam mu rekla da prestane sa tim", ispričala je Sondra.

Kako kaže, to nije ono najgore, jer se ispostavilo da Hefner takve stvari praktikuje dugo i to ne samo sa psima. Takođe, psa najboljeg prijatelja navukao je na kokain.

Pročitajte još: POSLEDNJA ŽELJA KRALJA INSTAGRAMA: Ima milione, orgijao sa ženama koje su ga jurile zbog para, a sad planira šok stvar

"Droge je bilo svuda... Hefov najbolji prijatelj, imao je psa Luisa, a ova mala pudlica se navukla na kokain."

"Pas je to mogao da oseti sa druge strane sobe. Morao je da ga zaključava kada su ljudi bili u blizini", ispričala je Sondra, a potom se dotakla još jedne situacije.

"Jedne noći u kuću je ušla jedna veoma poznata osoba i taj pas je skočio sa kauča i lizao je po nosu. Ta zvezda je bila u fazonu 'kako me voli', ali mi smo znali zašto je pas na njoj", kaže Sondra aludirajući na to da je pomenuta zvezda konzumirala narkotike.

Takođe, potvrdila je i priče jedne od zečica Dženifer Saginor koja je ispričala da su njen otac, inače fizikalni doktor i Hju bili više od prijatelja.

"Moj otac Mark Saginor i Hju Hefner bili su prijatelji više od 40 godina. Ali to prijateljstvo je bilo na potpuno drugom nivou. Oni su bili srodne duše. Devojke su prolazile kroz Hefov život, a samo se mom ocu vraćao iznova i iznova", ispričala je Dženifer tvrdeći da je vlasnik Plejboja bio biseksualac. Dženifer se inače sa 11 uselila u Plejboj vilu, i od malih nogu je gledala svakojake gadosti, kao i orgije koje su se odvijale po sobama.

Devojke su takođe potvrdile ono što je već izneto u javnost - da su zečice drogirane lekovima, prisiljavane na orgije, tajno fotografisane... kao i da je Hefner bio veoma okrutan, perverzan do granica bolesti, a poseban fetiš pored grupnih odnosa bilo mu je opštenje i sa domaćim životinjama i kućnim ljubimcima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA PLEJBOJ" Suzana Mančić odbila ponudu časopisa, a onda je zvala urednica i rekla joj OVE REČI Kurir teleivizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!