Slavnom pevaču Rikiju Martinu gostovanje na Madoninom koncertu sigurno će ostati u sećanju, naročito jer postoje na hiljade snimaka koji će ga, verovatno, podsećati na ono što se dogodilo na bini, dok je živ.

Naime, koncept Madoninog koncerta je takav da u jednom trenutku plesači defiluju binom dok ih pevačica i njeni poznati gosti, odnosno sudije, ocenjuju. 

Međutim, čini se da je jedan od performansa bio pomalo "too much" za Martina koji je doživeo "eksploziju" na bini, pred hiljadama posetilaca koncerta. 

Madona Tiktok/that.concert.dude

Snimci su pokazali da se pevač nešto više "uzbudio", odnosno, delovalo je kao da je imao erekciju na bini.

"Čekaj malo, Riki Martin je to...“, napisao je jedan obožavalac uz snimak s nastupa, dok se drugi nadovezao, "O, moj Bože, šta sam upravo gledao, Riki Martin živi svoj najbolji život i totalno sam tu zbog toga, da dragi."

Riki Martin na koncertu Madone.
printscreen/x 

Riki, koji nije komentarisao spekulacije o uzbuđenju, na Instagramu je podelio snimke ovog šokantnog performansa. 

"Hvala ti, Madona, ljubavi moja! Uvek je zabavno biti pozvan na zabavu" napisao je.

Pročitajte još: "BEZOBRAZNA SI, SRAMI SE": Besni fanovi podneli tužbu protiv Madone, ona još potpalila vatru, evo šta se dogodilo

Inače, prijateljstvo Rikija Martina i Madone traje još od 1999. godine, te ne čudi što je na njenoj listi gostiju. 

Riki Martin godinama je prijatelj sa Madonom.
JM HAEDRICH/JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia 

Ovo je ujedno i nejgovo prvo veće i zapaženije pojavljivanje od kako se razveo od bivšeg partnera, kao i od kada su ga pogodile optužbe za zlostavljanje rođaka sa kojim je navodno bio u vezi.

Bonus video:

Madona poljubac na sceni YouTube\bbbbb1999

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!