Nakon što je slučaj odbačen, "TMZ" je došao do snimka obraćanja Rikija Martina koji je napomenuo da je jedini razlog zbog kog je do sada ćutao jeste poštovanje zakona Portorike.

"Danas sam pred kamerama jer zaista moram da pričam da bih započeo proces lečenja. Dve nedelje nisam smeo da se branim jer sam pratio proceduru, zakon me je obavezao da ne pričam dok ne izađem pred sudiju i saznam da su ove tvrdnje netačne. Ali reći ću vam istinu. Bilo je tako bolno. To je bilo poražavajuće za mene, za moju porodicu, za moje prijatelje. Ne želim ovo bilo kome. Osobi koja je tvrdila ovu glupost, želim mu sve najbolje – i želim da pronađe pomoć kako bi mogao da započne novi život ispunjen ljubavlju, istinom i radošću – i da ne povredi nikoga. Moj prioritet je sada da se izlečim i kako da se oporavim? Uz muziku. Jedva čekam da se vratim na scenu. Jedva čekam da se vratim pred kamere i da vas zabavim, to je ono što najbolje radim.

Hvala svim mojim prijateljima. Hvala svima koji su uvek verovali u mene. Nemate pojma koliku snagu ste mi dali svakim komentarom koji ste napisali na društvenim mrežama. Želim vam ljubav i dobre stvari - i evo nas sa istom snagom i strašću", poručio je Riki Martin.

Podsetimo, odbačene su optužbe za incest protiv Rikija Martina nakon što je pevačev nećak podstakao tvrdnje o zlostavljanju i zatražio od sudije da odbaci slučaj.

Nećak Rikija Martina, Denis Sančez tvrdio je da su njih dvojica bili u intimnoj vezi sedam meseci, a da su zatim raskinuli pre dva meseca. Ipak, jedan od razlog zbog kog su tvrdnje odbačene jeste i to da mladić, koji je inače sin pevačeve polusestre Vanese Martin, ima mentalnih problema.

Sudija je prethodno odbacio privremenu zabranu prilaska koja je naložena Rikiju Martinu zbog tvrdnji Sančeza da je pevač nakon njihovog raskida viđen više puta u blizini njegove kuće. Nećak je isticao i da je Martin često koristio drogu i alkohol.

„Baš kao što smo i očekivali, sud nije produžio nalog za privremenu zaštitu.Tužilac je potvrdio sudu da je odluku o odbacivanju predmeta doneo sam, bez ikakvog spoljnog uticaja ili pritiska", naveo je Martinov pravni tim u saopštenju.

Riki Martin nakon optužbi za incest.
Shutterstock 

Inače, Riki Martin se venčao sa umetnikom Džozefom 2017. godine, a pre toga je od 2008. do 2014. bio u vezi s Karlosom Gonzalezom i s Nejtanom Linom. Ipak, njegov ljubavni život i ranije je punio stranice tabloida, ali verovalo se da se konačno skrasio kraj novog izabranika.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!