Pevača Rikija Martina 21-godišnji nećak optužio je za incest. Kako strani mediji prenose, Riki bi mogao da se suoči sa zatvorskom kaznom do 50 godina ukoliko bude proglašen krivim.

Podsetimo, pevač je pre nekoliko dana optužen za nasilje u porodici. Meksički list "El Universal" u sredu je objavio da je osoba koja je optužila Rikija Martina za nasilje u porodici pevačev nećak.

Nove informacije lista "El Univerzal" stižu par dana nakon što je objavljeno da je protiv Rikija Martina podneta zabrana prilaska, koju je podnela osoba koja je izlazila sa pevačem 7 meseci.

Njegov brat Erik Martin od tada je identifikovao navodnu žrtvu kao pevačevog nećaka, Denisa Jadiela Sančeza, piše španska "Marka".

riki martinu preti 50 godina zatvora
Shutterstock 

Riki Martiju je izrečena zabrana prilaska nećaku 1. jula prema zakonu Portorika o nasilju u porodici. Ako se pojedinac proglasi krivim za seksualni odnos sa članom porodice, može se suočiti sa fiksnom zatvorskom kaznom od 50 godina, navodi El Universal.

Inače, nakon što se pojavila vesto nasilju u porodici, portparol portorikanske policije Aksel Valensija, rekao je početkom meseca da policija nije mogla da locira Riki Martina, te se navodilo i da je bio u bekstvu.

Riki Martin se ovim povodom oglasio na Tviteru gde je osporio navode o zabrani prilaska.

"Nalog za zabranu prilaska zasniva se na potpuno lažnim navodima, tako da ću kroz sudski proces odgovoriti činjenicama i dostojanstvom koje me karakterišu. U ovom trenutku ne mogu davati detaljne izjave. Zahvalan sam na brojnim porukama podrške", navodi se u saopštenju slavnog pevača.

"Optužbe protiv Rikija Martina potpuno su lažne", dodali su njegovi predstavnici za štampu.

Inače, Riki Martin se venčao sa umetnikom Džozefom 2017. godine, a pre toga je od 2008. do 2014. bio u vezi s Karlosom Gonzalezom i s Nejtanom Linom. Ipak, njegov ljubavni život i ranije je punio stranice tabloida, ali verovalo se da se konačno skrasio kraj novog izabranika.

riki martin sa partnerom
Elliot / SplashNews.com / Splash / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!