Riki Martin nalazi se u veoma nepovoljnoj situaciji nakon što ga je, za sada javnosti nepoznata osoba, prijavila za porodično nasilje. Pevač je preko svojih predstavnika negirao krivicu i istakao optužbu kao "poptuno lažnu", međutim, policija mu je ipak izdala zabranu prilaska osobi koja je podnela tužbu i koja se sada obratila sudu za pomoć.

"Uvereni smo da će se naš klijent Riki Martin biti u potpunosti opravdati, kada činjenice po ovom pitanju budu otkrivene“, rekli su potparoli Rikija Martina za "Pipl".

Protiv Rikija Martina podneta je žalba na osnovu Zakona 54, takođe poznatog kao Zakon o sprečavanju i intervenciji nasilja u porodici prema "Georgetown Journal of Gender and the Law", ali zbog prirode zakona nadležni organi nisu otkrili ime podnosioca prijave.

Riki Martin dobio je zabranu prilaska.
GADE / Backgrid USA / Profimedia 

"Optužbe protiv Rikija Martina potpuno su lažne", dodali su njegovi predstavnici za štampu.

Inače, policija je pokušala Martinu da izda zabranu prilaska još u petak, međutim, nisu uspeli da ga pronađu. Ipak, ova naredba sprečava pevača da kontaktira osobu koja je podnela žalbu, a samo je do sudije da odluči do kada će ostati na snazi.

Telemundo je saopštio da su detalji u vezi sa žalbom još nejasni. Nalog je izdao sudija Prvostepenog suda u San Huanu. Zvaničnici su pojasnili da podnosilac prijave u početku nije podneo tužbu policiji, nego da je umesto toga otišao na sud koristeći pravo da zatraži nalog za zaštitu.

"Potvrđujemo da je policija Portorika u procesu podnošenja naloga za zaštitu, prema zakonu 54 izdatog protiv gospodina Enrikea Martina", navodi se u policijskom saopštenju, prenosi Hindustan Times. Pravo ime Rikija Martina je Enrike Martin.

"Kako je utvrđeno prema prirodi procesa, od momenta kada je policija dobila kopiju naloga za zaštitu pa preko novog Centra za operacije i obradu naloga za zaštitu (COPOP), obradu su dalje koordinirali agenti u Doradu", navodi se.

Riki Martin je u braku od 2017. godine.
Elliot / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Riki Martin se venčao sa umetnikom Džozefom 2017. godine, a pre toga je od 2008. do 2014. bio u vezi s Karlosom Gonzalezom i s Nejtanom Linom. Ipak, njegov ljubavni život i ranije je punio stranice tabloida. Ipak, mislilo se da se konačno skrasio kraj novog izabranika.

Roditelji su četvoro dece koje im je na svet donela surogat-majka, a mnoge žene su oduševljene njegovim izgledom i tvrde da se ne zna koji je od njih dvojice privlačniji. Nesumnjivo, mnoge žene ostale razočarane kada se definitivno deklarisao kao homoseksualac.

"Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao", izjavio je za magazin People.

Riki Martin i njegov muž roditelji su četvoro dece.
Shutterstock 

Zanimljivo je i da su optužbe za nasilje stigle nedugo nakon što je Rikija Martina tužila bivša menadžerka. Rebeka Draker navodno je rešila da tuži pevača - jer joj je ostao dužan. Ona je za njega radila u periodu od 2014. do 2018. godine, i kaže da joj pevač nije isplatio 3 miliona dolara koje je zaradila.

U pravnim dokumentima, Rebeka je navela da ju je pevač nakon dvogodišnje pauze ponovo angažovao 2020. godine kada je, kako je napisala, njegov život privatno i poslovno bio u "totalnom haosu".

Rikija Martina nedavno je tužila i bivša menadžerka.
Shutterstock 

Draker tvrdi da mu je pomogla da život ponovo dovee u red, pronašla mu nova sponzorstva, i obezbedila nove ugovore za snimanje pesama. Takođe, naglasila je i da mu je pomogla da zaradi milione na turneji sa Enrikeom Iglesiasom. Izjavila je da ju je manipulisao i lagao je, što ju je na kraju prisililo da odustane od saradnje u aprilu ove godine. Navodno joj je pevač i pretio, te terao da potpiše ugovor o tajnosti, što je ona odbila.

Instagram Riki Martin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!