Pevačica Madona našla se u centru pažnje medija nakon što su je obožavaoci tužili. Naime, fanovi Majkl Felouz i Džonatan Haden optužili su je da je izazvala neprijatnosti nakon što je nekoliko sati kasnila na nastup, koji se održao 13. decembra u Njujorku, prenosi The Independent.

Prema informacijama sadržanim u sudskoj dokumentaciji, pevačica je izašla na binu u 22.45, iako je koncert zakazan za 20.30. Pošto se koncert završio u 1 sat ujutro, fanovi su dobili opciju „ograničenog javnog prevoza“ ili „većih troškova javnog i privatnog prevoza“.

madonu tužili fanovi
instagram/madonna 

Osim toga, Majkl i Džonatan tvrde da je to ugrozilo njihovu sposobnost da sutradan obavljaju porodične obavezei tako izazvalo „razočarenje, uznemiravanje, izgubljeno vreme, frustraciju i bes“, navodi se u tužbi. Felouz i Haden su takođe tužili promotere koncerata 'Live Nation and Barclays Center' za lažno oglašavanje, nemarno predstavljanje i nepoštene i obmanjujuće trgovinske prakse.

Ovo nije prvi put da Madonu tuže fanovi zbog odlaganja, a tužbe podnete 2019. i 2020. su dobrovoljno odbačene. U novembru 2019, tokom nastupa uživo, pevačica se osvrnula na negativne komentare i dodatno razbesnela fanove.

Zašto su Madonu tužili fanovi?
instagram/madonna 

„Postoji nešto što svi morate da razumete. A to je da kraljica nikada ne kasni", rekla je.

'Plaćena si da stigneš na vreme, ja nikada nisam i nikada neću ići na tvoj koncert', 'Nisi vredna tolikog čekanja', 'Ovo je bezobrazluk, stidi se', 'Nisi kraljica, nego narcisoidna diva', samo su neki od komentara ispod objave.

Još fotografija poznate pevačice pogledajte u galeriji:

pritnscreen/instagram, DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia Pop kraljica dala je preko 200.000 dolara na intervencije

 Bonus video

Madona poljubac na sceni YouTube\bbbbb1999

Izvor: Wanted V.P.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!