Madona se konačno vratila nastupima i otpočela dugonajavljivanu turneju, međutim njeni koncerti su, kako se čini za sada, razočarali mnoge obožavatelje. 

Iako je "kraljica popa" poznata po eksplicitnom sadržaju koji godinama plasira na društvenim mrežama koji neretko prelazi granice ukusa, malo ko je mogao da bude spreman na ono što je priredila fanovima.

Na sceni su se pojavile čak i toples plesačice, a i sama Madona promenila je niz lascivnih, seksi izdanja, te se mazila i dodirivala sa nekoliko zgodnih muškaraca na sceni! Takođe, na bini se odigrao i ples sa sado-mazo elementima, a publiku je posebno šokirao prizor gde pevačicu po najintimnijoj zoni na telu dodiruje muškarac sa maskom plave žene na glavi.

Mnogi su mišljenja da je pop diva preterala, te da jednoj muzičkoj legendi sa tolikom karijerom ne trebaju takvi nastupi, no, ukusi su različiti. 

Na bini se pojavila i njena ćerka Lurdes Leon, a njeno ponašanje mnogima je zasmetalo, pa čak komentarisano i kao bleda kopija Bijosne i Blu Ajvi.

Međutim, daleko od toga da je Madona samo kritikovana zbog nastupa. Neki njeni potezi naišli su na ovacije i zbog toga joj mnogi aplaudiraju i dalje.

Tako je, primera radi... javno podržala Ukrajinu...

... ali je imala i dirljiv performans posvećen izgubljenim životima zbog AIDS-a, uključujući njenog najboljeg prijatelja Martina Burgojna koji je bio prikazan iza nje. 

Njen trud, svidelo se to nekome ili ne, pogotovo ako se uzme u obzir da je nedavno njen život "visio o koncu" pozdravljen je gromoglasno. 

A pojedini kostimi takođe su ocenjeni najvišim ocenama.

Podsetimo, Madona je bila prinuđena da pomeri svoje nastupe nakon što je pre četiri meseca hitno prebačena na intenzivnu terapiju i intubirana kada je pronađena kako leži na podu svog stana u Njujorku u junu.

Kada je prevezena, doktori su njenoj porodici rekli da se spreme za najgore i da mogu je izgube. Mnogo se spekulisalo u javnosti o njenom zdravlju, a zapravo niko ništa nije znao konkretno. Nakon silnih teorija o njenom zdravlju, nastupila je tišina i faktički javnost nije znala da li je pevačica živa.

Madona je bila u lošem stanju.
instagram/madonna 

Madona je prekinula ćutanje o njenom zdravlju i bolčničkoj postelji i priznala je da je da se ne seća pet dana svog života u bolnici. Tom prilikom je rekla: "Nisam mislila da ću uspeti, a nisu ni moji lekari".

Madona tvrdi da je preživela samo zbog dece.
instagram/secretagentm 

Nastavila je svoju emotivnu ispovest: "Zaboravila sam pet dana svog života, ili svoju smrt, ne znam zapravo gde sam bila. Ali anđeli su me štitili. I moja deca su bila tamo. I moja deca me uvek spasavaju, svaki put. Ako želite da znate kako sam se izvukla i kako sam preživela, pomislila sam, moram da budem tu za svoju decu. Moram da preživim za njih".

Nakon svega toga, zvanično je ponovo započela probe u avgustu i danas kaže da se oseća odlično i da može sve da iznese. Kreće na svoju predstojeću slavljeničku turneju sporijim tempom. Takođe, uzela je časove boksa - zahvaljujući svom novom dečku Džošu Poperu (29) - kao i časove joge i nedeljne injekcije vitamina za pomoć pri oporavku.

Madona sa novim dečkom.
Instagram 

Bonus video:

Madona pije iz činije za pse Instagram/madonna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!