Pop senzacija Madona proslavila je 16. avgusta 65. rođendan, a sada, više nego ikada do sada, ima razloga da slavi. Nakon ozbiljnog zdravstvenog problema zbog kojeg je završila u bolnici na intubaciji, uspešno se oporavlja, a kako pišu strani mediji, sada se čak i vratila probama za veliku turneju. 

Očekivano, aktivna je ponovo i na mrežama, a paparaci su je do sada uhvatili nekoliko puta i u javnosti. Čini se da je pevačica ponovo "ona stara", što se da zaključiti i po povratku Fotošopu, te tako svoje fotografije obrađuje kao ranije, pokušavajući da izgleda što vitalnije i mlađe. 

No, čini se da realna slika pevačice nije toliko daleko od onoga što predstavlja na mrežama. Naime, ona je rođendan proslavila i u društvu Maše Dakhil koja je okačila seriju fotografija bez filtera, a reakcije ljudi nisu izostale. 

Madona sa prijateljicom za njen rođendan.
instagram/secretagentm 

Razlog je to što je Madona na neobrađenim fotografijama izgledala bolje i mlađe nego na onim koje sama objavljuje na svom profilu. 

I zaista, ukoliko uporedite ono što je Madona objavljivala tokom večeri, biće vam jasno zašto brojni fanovi i obožavatelji mole pevačicu da se "okane filtera, jer je svakako prelepa".

Madona preteruje sa filterima.
instagram/madonna 

Doduše, šta je sve radila kraljica popa na svom licu najbolje se vidi na samim snimcima koji otkrivaju istinu o njenim plastičnim intervencijama, ali je jasno da uživo nema tog "efekta balona" koji postoji kada pogledate bilo koju njenu objavu na mrežama. 

Pevačica se dobro zabavljala sa prijateljima i izgledala je srećnije nego ikada do sada, što je obradovalo sve koji je prate i vole, te nema sumnje da konačno živi život punim plućima. 

A da li će malo usporiti sa filterima i filerima, ostaje samo da se nadamo. Ipak, morate se složiti da Madona zaista izgleda sjajno, te da joj nikakav Fotošop ili preterana obrada nisu zapravo potrebni.

Bonus video:

Madona pije iz činije za pse Instagram/madonna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!