Od kako je završila u bolnici zbog bakterijske infekcije zbog koje je morala isprva da bude i intubirana, a potom ekstubirana da bi potom bila puštena na kućno lečenje, Madona se retko mogla videti u javnosti. Njeni najbliži potvrdili su da je situacija bila veoma ozbiljna, i da je bila na korak od smrti, te je jasno zašto je pevačicino kretanje bilo ograničeno nakon otpuštanja iz bolnice.

Na mrežama postoje svega dve fotografije na kojima je kraljica popa gotovo maskirana ispod slojeva odeće, ali je zato bila više nego aktivna na Instagramu gde je redovno obaveštavala fanove o svom progresu. 

Čak je okačila i snimak na kojem pleše uz reči da je "srećna što može da se kreće" i okačila nekoliko fotografija, pogađate - teško isfotošopiranih.

Iako je okačila jednu fotografiju na kojoj se činilo da nema nikakve obrade, tek sada kada su je paparaci konačno uslikali jasno je kolika je razlika u onome što predstavlja na mrežama i kako zaista izgleda. 

Madona je okačila jednu realnu fotografiju.
instagram/madonna 

Naime, nju su fotografi uslikali u trenutku kada se spremala da ode na odmor povodom njenog 65. rođendana, a od nje se nijednog trenutka nije odvajao usvojeni sin 17-godišnji Dejvid Banda. 

Pevačica je uhvaćena u opuštenom izdanju na aerodromu u Njujorku i bila je veoma dobro raspoložena, iako se Dejvid trudio da je sakrije od radoznalih pogleda i paparaca.

Nove fotografije preplavile su mreže brzinom svetlosti i komentari, očekivano, nisu izostali. 

"Madona je zapravo tipična bakica", "Svi ti fileri, zašto", "Koja razlika čoveče", "Zvezda koja se ne miri da stari... tužno", "Naravno, usvojeni sin ne mrda od nje... dok ćerku i biološkog baš briga", "Šta je Madoni sa licem", "Podseća me na zlu vešticu iz bajke", "Tek se sad vidi koliko je ostarila", "Glumi devojčicu na mrežama, a zapravo izgleda kao starica", samo je delić koji se mogao pročitati.

Ipak, bilo je mnogo i onih koji su bili radosni što se pop legenda vratila "na noge" i što je bolje. Komentari na račun usvojenog sina bili su mnogobrojni, što ne treba da čudi ako se uzme u obzir da se ni Dejdvid, ni takođe usvojene bliznakinje nisu odvajale od Madone, dok su biološka deca Madonu obilazila tek s vremena na vreme, kako se tvrdi, zbog čega su se našli na meti kritika. 

Kada je reč o Madoni, sve je obradovalo to što se pevačica lepo oporavlja nakon medicinskog problema, ali da je razlika ogromna u odnosu na fotografije koje objavljuje na mrežama - jeste. 

Čini se da je ni hospitalizacija nije mogla "naučiti pameti" i sprečiti u preteranom korišćenju Fotošopa, te je sa starim navikama nastavila i nakon što je umalo umrla, i kako stvari stoje, nema nameru da prestane.

pritnscreen/instagram, DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia Pop kraljica dala je preko 200.000 dolara na intervencije

Bonus video:

Madona pokazala lice bez filtera youtube/screenshot/madonna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!