Slavna pevačica Madona nakon što je završila u bolnici zbog bakterijske infekcije zbog koje je morala isprva da bude i intubirana, sada se trenutno oporavlja u svom domu. 

Kako je pisao Radar online, pevačica je primila injekciju koja se daje kod predoziranja zabranjenim supstancima, ali zbog lečenja akutnog septičkog šoka. Njeni najbliži potvrdili su da je situacija bila veoma ozbiljna, i da je bila na korak od smrti. 

"Jednostavna činjenica je da niko u ovom trenutku nije znao kako će se sve završiti. Madona je bila veoma bolesna i u takvim situacijama uvek postoji strah od najgoreg", rekli su izvori.

Madona pokušava da prebrodi težak period.
Instagram 

"Proteklih nekoliko dana niko nije znao u kom će smeru ovo krenuti, stanje je bilo toliko ozbiljno da smo se pripremali na najgore. Zato smo od subote sve držali u tajnosti. Verovali smo da bismo mogli da je izgubimo", ispričao je Madonin rođak za Daily Mail.

"Ovo je bio šok. Ozbiljno se pripremala za turneju, preforsirala se", dodao je.

Za Madonu su svi bili zabrinuti, pogotovo deca.
Instagram 

"Mislim da ju je sve ovo stvarno probudilo. Ne vodi zdrav život kako bi trebalo u tim godinama, a mnogo je i smršala u poslednjih par meseci. Misli da je još mlada, a u stvari, nije. Veruje i da je nepobediva", dodao je na kraju.

Nakon što je izašla iz bolnice Madona je podelila poruku fanovima u kojoj se osvrnula na sve ono što je prošla. Inače, pevačica je i uslikana na ulicama Njujorka malo nakon što je puštena na kućno lečenje, a mnoge je šokiralo njeno izdanje koje se potpuno razlikovalo od onoga što smo imali priliku pre da vidimo. 

Njeni implanti su nestali i nikome nije bilo jasno šta posredi. Sada je podelila prvu fotografiju na kojoj pozira sa buketom cveća uz koju je napisala: "Jedna ruža može biti moja bašta, jedan prijatelj moj svet. Hvala vam".

Međutim, sama fotografija je bila previše fotošopirana, te su se ponovili komentari "koliko filtera treba da bi izgledala kao da imaš 12 godina", no, mnogi su mišljenja i da je ovo način da se sakrije njeno pravo stanje. 

Ako se uporede paparaco fotografije ili ona koju je objavila odmah nakon napuštanja bolnice (iako je i tu prilično obradila), jasno je da u pričama da Madona i dalje nekontrolisano povraća i da nije potpuno u redu, ipak ima istine. 

Madona je pokazala kako izgleda.
instagram/madonna 

"Filterima krije koliko je loše", "Ona se uplašila da će da umre, ovo je način da natera sebe da nastavi dalje", "Ljudi, ovo je odbrambeni mehanizam, kako ne razumete. To je njen način da ne razmišlja o svemu", "Mene ovo brine. Ova poruka... jasno je da je mentalno loše", pisali su ljudi.

Takođe je bilo i onih koji su se ponovo osvrnuli, nakon njenog opisa fotografije, da je pevačica sama, te su podsetili da su uz nju u najtežim trenucima bila samo usvojena deca, iako je ćerka Lurdes bila tu kada su je odvezli u bolnicu. Ipak, nakon toga je izlazila i provodila se, kao i njen biološki sin, te ne čudi što se misli da je Madona sama i veoma loše, a da li će pevačica uskoro da se vrati na scenu jača nego ikad, kako je najavljivano, ili ne, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Madona TikTok/madonna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!