Slavna pevačica Madona dobro je uplašila obožavatelje pre nešto više od nedelju dana, kada se saznalo da je, navodno zbog sepse, završila u bolnici. Nju su najpre pronašli bez svesti i nije reagovala, da bi hitno bila prebačena na odeljenje intezivne nege gde je intubirana. 

Nakon stabilizacije, ekstubirana je i prebačena na drugo odeljenje, a potom otpuštena na kućno lečenje. Madona je nakon hospitalizacije u svom stanu u Njujorku koji do sada nije napuštala. 

Madona je imala zdravstvene probleme.
BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sada se oglasila njena bliska prijateljica sa kojom se druži nekoliko decenija, Rozi O'Donel, koja je na Instagramu otkirila kako teše oporavak. 

"Dobro je i oporavlja se kod kuće. Veoma je jaka", napisala je Rozi, odgovarajući svojim fanovima na pomenutoj mreži, malo nakon što je podelila njihovu staru zajedničku fotografiju.

Ove vesti došle su kao olakšanje s obzirom da se danima nije znalo da li je kraljica popa bolje ili ne. Podsetimo, izvor blizak Madoni nedavno je rekao: 

"Jednostavna činjenica je da niko u ovom trenutku nije znao kako će se sve završiti. Madona je bila veoma bolesna i u takvim situacijama uvek postoji strah od najgoreg", naveo je izvor tada za "Dejli mejl" i dodao:

"Činjenica da je neko na intenzivnoj nezi je zastrašujuće. Njeni ljudi iz tima morali su da budu fer prema fanovima, a kako se turneja sve više približavala, doneli su odluku da je odlože".

Kako dalje navodilo, čak iako se pevačica oporavi neće moći da "uskoči" u raspored, jer niko ne želi da vrši pritisak na nju. Inače, u trenutku kada joj je pozlilo, sa njom je bila ćerka Lurdes Leon, međutim malo nakon vratila se zabavama i izlascima. Dok se Madona oporavlja od zdravstvenih problema uz nju su sve vreme usvojeni blizanci Stela i Ester, koji su brže-bolje doputovali u Njujork čim je pevačici pozlilo.

Čims e razbolela, usvojeni blizanci odmah su doputovali.
Diane Cohen / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok je Madonin sin Roko isprva putovao po Evropi, bez namere da dolazi u Njujork, a ćerka Lurdes izlazi na zabave i objavljuje obnažene fotografije, što je razbesnelo fanove pevačice, čini se da usvojena deca na sve načine pokušavaju da se nađu svojoj majci.

Brzo im se pridružio i drugo usvojeno dete, 17-godišnji sin Dejvid Banda koji je i iznajmio stan blizu Madone da bi joj bio što bliže.

Kada je reč o biološkom sinu, on je majku tek obišao u petak prošle nedelje, nakon što je puštena iz bolnice i uveliko bila u svom stanu.

Ovo nije promaklo fanovima pevačice koji su neretko na mrežama ostavljali negativne komentare zbog ponašanja Lurdes i Rokoa.

"Majka vam je sve dala, sve pružila i opet vam malo", "Mislim da gole slike mogu da sačekaju par dana da vam majka ozdravi", "Ono kad je usvojena deca poštuju više od biološke", "Strašno šta je doživela kraljica popa", samo je delić onoga što se moglo pročitati, a da li će ovo biti znak za Rokoa i Lurdes da se "probude" i budu uz majku, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Madona TikTok/madonna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!