Nakon što je optuštena iz bolnice, Madona se nalazi u svom stanu u Njujorku, gde su je prevezli privatnim kolima hitne pomoći uz pratnju policije. Podsetimo, pevačicu su našli bez svesti, i nisu mogli da je probude nakon što je izmučila organizam pripremama za turneju. 

Strani mediji su pisali da je tog dana nekontrolisano povraćala, nakon čega je kolabirala. U bolnici je smeštena na odeljenje intezivne nege gde je intubirana, a tada je sa njom bila i ćerka Lurdes Leon. Nakon toga je esktubirana i prebačena na drugo odeljenje. 

Madonin menadžer u saopštenju je naveo da je pevačica završila na intenzivnoj nezi zbog ozbiljne bakterijske infekcije, te da svi očekuju da će se potpuno oporaviti. 

Ona se trenutno oporavlja od zdravstvenih problema, a uz nju su sve vreme usvojeni blizanci Stela i Ester, koji su brže-bolje doputovali u Njujork čim je pevačici pozlilo. 

Madonine usvojene ćerke odmah su došle do nje.
Diane Cohen / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok je Madonin sin Roko isprva putovao po Evropi, bez namere da dolazi u Njujork, a ćerka Lurdes izlazi na zabave i objavljuje obnažene fotografije, što je razbesnelo fanove pevačice, čini se da usvojena deca na sve načine pokušavaju da se nađu svojoj majci. 

Brzo im se pridružio i drugo usvojeno dete, 17-godišnji sin Dejvid Banda koji je i iznajmio stan blizu Madone da bi joj bio što bliže.

Kada je reč o biološkom sinu, on je majku tek obišao u petak prošle nedelje, nakon što je puštena iz bolnice i uveliko bila u svom stanu.

Ovo nije promaklo fanovima pevačice koji su neretko na mrežama ostavljali negativne komentare zbog ponašanja Lurdes i Rokoa. 

"Majka vam je sve dala, sve pružila i opet vam malo", "Mislim da gole slike mogu da sačekaju par dana da vam majka ozdravi", "Ono kad je usvojena deca poštuju više od biološke", "Strašno šta je doživela kraljica popa", samo je delić onoga što se moglo pročitati, a da li će ovo biti znak za Rokoa i Lurdes da se "probude" i budu uz majku, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Madona pije iz činije za pse Instagram/madonna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!