Slavna pevačica Madona puštena je iz bolnice nakon ozbiljne bakterijske infekcije zbog koje je morala da bude hospitalizovana i intubirana nakon gubitka svesti. Izvor za CNN otkrio je da je kraljica popa prevezena privatnim kolima Hitne pomoći do svog doma u Njujorku uz pratnju policije, kako bi osigurali da ih ne prate paparaci. 

Najuži krug ljudi oko Madone ne želi da iznosi još detalja, ali postoje nagađanja da je slavna pevačica hospitalizovana zbog sepse, navodi Daily mail. Iako je navodno dosta bolje, sada su se pojavile nove informacije, a kako tvrde izvori za TMZ, pevačica je zapravo veoma loše.

Madona je puštena iz bolnice.
Instagram 

Prikovana je za krevet, i još uvek oseća posledice svoje bolesti. Kako tvrde insajderi, Madona je prvi put počela da povraća u subotu kada su simptomi počeli i da je tada kolabirala. Situacija je i dalje ozbiljna, te Madona i dalje nekontrolisano povraća, ali je pod nadzorom lekara. Za sada nema potvrde o njenom stanju, te je pitanje koliko su ove tvrdnje tačne. 

Inače, samo dan pre nego što će završiti u bolnici, Madona je uslikana na ulicama Njujorka. Bila je vesela i raspoložena, te niko nije mogao ni da zamisli scenario koji će se odviti samo 24h kasnije. 

Podsetimo, pop kraljica pronađena je u besvesnom stanju, nakon čega nije reagovala. Odmah je primljena u bolnicu, gde je prebačena na odeljenje intezivne nege. Kako navode strani mediji, svemu je prethodilo preforsiranje oko slavljeničke turneje koju je "kraljica popa" najavila.

Madona je pronađena u besvesnom stanju.
Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Madona je u bolnici u Njujorku u koju je primljena prvo bila intubirana i smeštena na intenzivnu negu, a potom ekstubirana i prebačena na drugo odeljenje. Njena najstarija ćerka Lurdes Leon je navodno sve vreme bila uz nju, a na društvenim mrežama je objavljivala provokativne fotografije čime je izazvala bes fanova koji su se molili za brz oporavak njene mame.

Madonin menadžer u saopštenju je naveo da je pevačica završila na intenzivnoj nezi zbog ozbiljne bakterijske infekcije, te da svi očekuju da će se potpuno oporaviti. Takođe je naglasio da će obavestiti javnost o novom datumu početka turneje.

Nakon svega, oglasio se i jedan od najbližih rođaka pevačice koji je otkrio nove detalje o njenom stanju.

"Proteklih nekoliko dana niko nije znao u kom će smeru ovo krenuti, stanje je bilo toliko ozbiljno da smo se pripremali na najgore. Zato smo od subote sve držali u tajnosti. Verovali smo da bismo mogli da je izgubimo", ispričao je Madonin rođak za Daily Mail.

"Ovo je bio šok. Ozbiljno se pripremala za turneju, preforsirala se",dodao je.

"Mislim da ju je sve ovo stvarno probudilo. Ne vodi zdrav život kako bi trebalo u tim godinama, a mnogo je i smršala u poslednjih par meseci. Misli da je još mlada, a u stvari, nije. Veruje i da je nepobediva", dodao je na kraju.

Bonus video:

Madona pije iz činije za pse Instagram/madonna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!