Vest da je kraljica popa Madona pronađena bez svesti, a potom i smeštena na odeljenje intezivne nege, gde je intubirana nakon ozbiljne bakterijske infekcije, šokirala je svet. Njeni obožavatelji mole se da slavna pevačica što pre ozdravi, dok mediji konstantno izveštavaju o njenom stanju. 

Podsetimo, Madona je 15. jula trebalo da počne turneju Celebration koncertom u Vankuveru koja bi trajala 84 dana. Za to spremala mesecima, neretko vežbajući i po 12 i više sati dnevno. Međutim, pevačica je pronađena u subotu bez svesti, i hitno prebačena u bolnicu gde su je intubirali nakon što je "utvrđeno da ne reaguje".

madona
Instagram 

"U subotu, 24. juna Madona je dobila ozbiljnu bakterijsku infekciju zbog koje je nekoliko dana ostala na intenzivnoj nezi. Njeno zdravstveno stanje se popravlja, ali je i dalje pod medicinskim nadzorom. Očekuje se potpuni oporavak", napisaom je njen menadžer Gaj O'Sari na Instagramu i dodao: "U ovom trenutku moraćemo da pauziramo sve obaveze, što uključuje i turneju".

Pre nekoliko sati je jedan od izvora potvrdio za Daily Mail da je pop zvezda "van odeljenja intenzivne nege i da se oporavlja", što je Madonine fanove jako obradovalo, međutim, lepe vesti zasenili su postupci njene biološke dece koja su, prema mišlje nju mnogih, pokazali nepoštovanje. 

Pevačica ima šestoro dece, dvoje biološke: Lurdes (26) i Rokoa (22), i četvoro usvojene: Dejvida i Mersi (17), kao i desetogodišnje Stelu i Ester. Dok se porodica pripremala na najgore, a fanovi na društvenim mrežama slali želje za oporavak, najstarija kćerka pevačice na Instagram je kačila provokativne fotografije. Lurdes je postavila fotografiju sa jednog muzičkog festivala, na kojoj pozira u korsetu koji jedva prikriva grudi.

U isto vreme, Roko je bio na putovanju po Rumuniji odakle se takođe oglašavao, kao da je sve u redu, provodio se i zabavljao.

Roko se zabavljao po rumuniji.
pritnscreen/instagram 

  Doduše, u vreme incidenta, Madonina ćerka Lurdes bila je sve vreme uz nju, ali joj nije trebalo mnogo da se vrati društvenim aktivnostima. Mnogima je zasmetalo što su upravo Madonina biološka deca pokazala ovakvo nepoštovanje, za razliku od usvojene koja su tokom ovih teških dana fokus ipak stavili na njihovu majku i uzdržavaju se od objava.

Bonus video:

Madona pije iz činije za pse Instagram/madonna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!