Madonau poslednje vreme ne prestaje da iznenađuje pratioce provokativnim objavama. Ipak, sada je napravila mali predah, a povod je američki praznik "Dan zahvalnosti".

Pevačica je, za promenu, na Instagram postavila slike sa svom decom - i biološkom i usvojenom i pokazala kako su proveli veče.

S obzirom na to da Madona retko objavljuje fotografije sa njima, mnogi su zaboravili i kako pojedini članovi njene porodice izgledaju. Podelila je slike sa ćerkom Lurdes, koja već dugo živi sama, zatim sa sinom Rokom koji živi sa ocem Gajom Ričijem u Londonu, ali i sa svojom usvojenom decom – Dejvidom, Meri Džejms, Ester i Stelom.

madona je objavila fotografije sa decom.
Instagram 

Međutim, ono što je delovalo kao nevina objava na mrežama, (iako je Madona ponovo preterala sa fotošopom, te krivila zidove i sl. što je tek posebna priča) veoma brzo se rasplamsalo među fanovima u novu teoriju o njenom bizarnom odnosu sa decom.

Prvo što je privuklo pažnju svih bio je sam opis: "Na čemu sam zahvalna...", gde su u nastavku tagovana samo njena biološka deca Lurdes Leon i Roko. Mnogi su prokomentarisali da čak i ako ostala deca nemaju naloge na mrežama, ili pak ne žele da budu tagovani, bilo bi fer da su makar pomenuti imenom.

Madona je na Instagramu tagovala samo biološku decu.
Instagram 

"Kad te nije mrzelo da taguješ Lurdes i Roka, zašto je problem ispisati imena druge dece, ili te prosto nije briga", "Meni je ovo malo zastrašujuće da se osvrneš samo na biološku decu... ispada kao da ih koristiš samo za fotku", "Ne znam za vas ali meni lica ove dece sve govore kakva je Madona kao majka", "Mogla si makar imena da im napišeš"... delić je komentara koji se odnosio na nepotpisivanje dece.

madona je na meti kritika zbog nepotpisivanje sve dece.
Instagram 

Međutim, to nije jedino što je provuklo pažnju. Mnogi su u komentarima pitali zašto deca deluju tužno i neraspoloženo, te da je jedino Lurdes srećna, dok su drugi delovali kao da su "puškom naterani" na fotografisanje.  

Iako se u objavljenim fotografijama vidi da su se dobro zabavljali, i puštali muziku, fanovi su se ipak zapitali kakva je majka Madona i kako je moguće da ne reaguje ako vidi da su sva deca utučena. "Ja ovo ne bih kačila. Deca su divna, ali deluju kao da ih nešto muči", "i njima je muka od majčine predstave", "Možda im se ne sviđa da budu u istom redom sa objavama na kojima im majka pokazuje gole grudi", "Deca izgledaju očajno, vidi se da im smeta sve što se dešava", "Da li se iko nasmejao u kameru", "Žao mi ih je", "Sigurni smo da misle da bi bilo lepo da imaju obične rodielje a ne bizarnog narcisa"... pisali su ljudi, a šta je prava istina, pitanje je da li će se ikada saznati.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!