Kontroverzna pevačica Madona nastavlja da šokira bizarnim video snimcima koje objavljuje na društvenim mrežama. Sada je fanove "počastila" još jednim. Podelila je snimak iz garaže u koji je ubacila nekoliko fotografija. Pozirala je na motoru i ispred umetničkog dela.

I taman kada su pratioci pomislili da je objavila nešto normalno za promenu, ponovo ih je iznenadila. Naime, ona je u jednom trenutku za potrebe spota koristila flaše senfa i ljutog sosa i sa njima oponašala intimne scene.

A onda je stigao vrhunac snimka – vidimo Madonu kako pije vodu iz pseće činije, a zatim leži na podu.

"Šta ti je?", "Ovo je odvratno", "Ne želim više da pratim Madonu", komentari su zgroženih fanova.

Madona pije vodu iz pseće činije.
instagram/ madonna 

Nedavno je i ona šokirala svoje pratioce sa dva snimka. "Da li ste ikada dobili udarac pesnicom u lice? Šta kažeš da nisi? Dobro, čekaj", kaže Madona ljutito gledajući u kameru.

Na TikToku je objavila malo eksplicitniju verziju tog snimka, samo sa drugom pesmom. Na toj društvenoj mreži Madona pleše i uvija se u grudnjaku uz pesmu 'L$D' repera Luclovera.

U jednom trenutku je isplazila jezik, a vrhunac je bio kada je „protresla” zadnjicu u koju je očigledno ubacila implantate i tako se deformisala. Očigledno je da je želela da izgleda zavodljivo, ali je postigla samo suprotan efekat.

Madonu vređaju zbog izgleda.
Instagram 

Njeno ime se poslednjih godina ne vezuje za njenu muzičku karijeru, već za njenu zavisnost od estetskih operacija i preteranog fotošopiranja fotografija na društvenim mrežama. Javnost se ruga pevačici što izgleda kao vanzemaljac i pokušava da bude kao njena ćerka Lurd.

Dok je nekada oduševljavala svojim fizičkim transformacijama, obožavaoci veruju da joj je ponašanje i izgled sramotan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!