Pop ikona Madona objavila je na svom TikToku video na kome tverkuje i đuska u zavodljivom donjem vešu od crne čipke čime je izazvala lavinu komentara. 

Ona je poslednjih meseci je na „udaru“ zbog svog fizičkog izgleda. Madona često objavljuje fotografije na kojima izgleda kao da je preterala sa hiruškim intervencijama, a neretko je kritikuju i za preterano korišćenje fotošopa.

Madona ne prestaje da šokira ponašanjem
Instagram 

Ipak, ovog puta su svi zanemarili operacije kojima se podvrgla i fokusirali se na njeno neumesno ponašanje. Neusklađene i vrlo neobične pokrete plesa su svi osudili rečima da je njeno ponašanje "bizarno" i "uznemirujuće".

"Ovo nije Madona koju poznajemo", "Kao da je neko izvršio lobotomiju na njoj", "Osećam se kao da sve što sam ikada znao o njoj samo jedna velika laž", "Ko još ima ovakvu zadnjicu", "Sve, sve, ali šta joj je sa pozadinom?", "Slama mi srce kada je vidim ovakvu", "Trepni dva puta ako si oteta i treba ti pomoć", "Počinjem da se plašim za njeno mentalno zdravlje", "Gledajte uživo kako se gubi dostojanstvo", "Zašto gubiš dostojanstvo na ovakav način",samo su neke od hiljade komentara na Madoninom provokativnom video snimku na TikToku.

Madona ne mari za negativne komentare.
Instagram 

S druge strane tu su i dežurni fanovi pop dive koji smatraju da je Madona legenda i da može da objavljuje šta god poželi.

"Možete da pričate šta želite, ali žena se dokazala, 40 godina na tronu", "Uvek je bila kontroverzna i nije za očekivati da s godinama to postane drugačije", "Kad budem njenih godina želim da budem ovako slobodna i puna života", "Vau, kakva energija",komentari su onih koji podržavaju pevačicu.

Bilo kako bilo, čini se da 64-godišnjakinja živi život po svojim pravilima i ne daje značaj negativnim komentarima sa kojima se poslednjih meseci sve češće susreće, a kako je pevačica izgleda pre i posle plastičnih operacija pogledajte u nastavku:

pritnscreen/instagram, DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia Pop kraljica dala je preko 200.000 dolara na intervencije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!