Madona je još jednom pokazala da za nju granice ne postoje. Uprkos kritikama na račun njenog ponašanja, pevačica ne prestaje da šokira javnost, pogotovo od kako se pridružila društvnoj mreži TikTok, na kojoj, gotovo svakodnevno, objavljuje sadržaj kakav se pre viđa kod tinejdžerki, i učestvuje u izazovima zbog kojih se mnogi pitaju šta se s njom dešava. Ništa bolja situacija nije bolja ni na njenom Instagramu gde malo-malo objavljuje više nego provokativan sadržaj, kao što je to bilo nedavno kada je na storiju osvanula fotografija na kojoj su u prvom planu njene silikonske grudi.

Bradavice je prekrila emodžijima slatkiša, a lice i telo su joj, kao i na drugim fotkama gotovo sablasno "zaglađene", kao da nije u osmoj deceniji života. istog trenutka na mrežama su se pojavile različite teorije zavere, kao i tumačenja njenog ponašanja uz negativne komentare.

Madona je pozirala u toplesu.
Instagram 

Poredili su je i sa Britni Spirs i isticali da u tom slučaju i "Madona zaslužuje da dobije staratelja", a nisu je štedeli ni sa komentarima na račun izgleda: "Ovoj ženi je potrebna pomoć", "Jezivo koliko je pukla", "Baba odustani, nikome nisi zanimljiva", "Žašto joj neko ne kaže da se konstantno blamira", "Pokretna karikatura"...

Bilo je i onih koji su pisali da će joj koža "pući" od filera, kao i da i njena koža na grudima deluje neprirodno kao i lice, ali nekima nije promakla još jedna stvar. Naime, mnogi su primetili da u poslednje vreme Madona i te kako fotošopira i telo, a ne samo lice. Takođe, poznato je i da se u javnosti retko pojavljuje bez rukavica, upravo jer ruke otkrivaju pravo stanje kože.

Madona fotošopira ruke.
Instagram 

U poslednje vreme se šuškalo da je i ruke "sredila", kako bi mogla da drži predstavu za javnost što duže i ubedi sve da "stari u rikverc", jer se i na pojedinim paparaco fotkama činilo da joj ruke deluju znatno mlađe. 

Kako se nagađalo, Madona je verovatno išla na podmlađivanje kože ruku i ubrizgavanje filera kako bi se bore ispeglale, a koriste se i specijalni laseri što je još jedan od razloga zbog kojeg je navodno nosila rukavice. 

Madona skriva ruke rukavicama.
TiKTok 

Međutim, ovaj efekat traje kratko, a nakon toga, rezultati su još gori nego pre intervencije, zbog čega su fanovi ubeđeni da je upravo do toga došlo, pogotovo nakon poslednjeg Tiktok snimka koji je, bez sumnje, otkrio pravo stanje pevačicine kože.

Madona je pokazala pravo stanje ruku.
TiKTok 

Navodno je Madona toliko preterivala sa tretmanima da su joj doktori zapretili da može doći do potpuno suprotnog efekta, te je na neko vreme morala da prestane sa intervencijama, a fotografije i snimci koje sama objavljuje pokazuju pravo stanje stvari.

Nije tajna da je pop diva veliki ljubitelj različitih kozmetičkih procedura, te je sasvim sigurno da ćemo je u budućnosti videti "podmlađenu", a koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku: 

pritnscreen/instagram, DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia Pop kraljica dala je preko 200.000 dolara na intervencije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!