U poslednje vreme mnogo se piše o pop divi Madoni, ali povod više nisu njeni karijerni uspesi, već fizički izgled koji ne prestaje da iznenađuje mnoge.

Sa svoje 64 godine Madona i dalje ima telo na kojem joj zavide i duplo mlađe žene, ali njeno je lice sasvim druga priča. Osim što se u potpunosti unakazila botoksom i filerima, svoje slike toliko prerađuje da ne liči na sebe, već na devojku od 20 godina sa poptuno drugačijom facom.

Ipak, kada pogledate paparaco fotografije, sve postane jasno u nekoliko sekundi. Ipak, najveća ironija he njena trenutna zavisnost o plastičnoj hirurgiji jer je nekada bila njen veliki protivnik.

"Nikada se ne bih podvrgla estetskoj operaciji. Gadi mi se i sama pomisao da vas neko uspava, a zatim napadne nožem kako bi vas ulepšao. Svoju pojavu dugujem genima i zdravom načinu života", rekla je kraljica popa pre nekoliko godina, dok je danas sve suprotno tome.

A iako joj operacije više nisu stran pojam, kao ni fotošop, i dalje nije naučila da ga koristiti.

Tako na poslednjim fotografijama nastalima nakon noćnog izlaska u Njujorku možemo videti njeno pravo stanje koja ona uporno pokušava da sakrije, ali objektivima fotografa ne može bežati.

madona snimljena na ulicama njujorka
WAYZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zahvate je na njenom licu prošle godine analizirao i poznati plastični hirurg Geri Linkov koji je otkrio da je pevačica kroz nekoliko godina korigovala svoje lice raznim estetskim zahvatima.

madona pre i posle fotošopa
Profimedia, Instagram 

On procenjuje da je od 1982. godine imala tri faceliftinga, tri puta podigla obrve, a dva puta kapke, kao i da je nekoliko puta ubrizgala filere. Hirurg ne isključuje ni činjenicu da je radila i na implantatima čeljusti, ali uklonila višak masnoće.

madona ne prestaje da koristi filtere zbog kojih ne ličli na sbe
TiKTok 

Madona je zbog preterane upotrebe filera ali i fotošopa često na meti negativnih komentara.

"Ona liči na vanzemaljca", "Hoće li je neko naučiti da koristi fotošop", "Ova žena nema granice", "Uništila je svoje lice", "Zašto neko ne zaustavi Madonu, da li ova žena ima prave prijatelje", samo su neko od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

I dok u aplikacijama sređuje lice, ruke često zaboravlja da obradi, pa tako time otkriva svoje pravo stanje. Ipak rukavicama pokušava da ih sakrije kako ne bi otkrila njihovo pravo stanje, u čemu nema ništa loše. Hirurg procenjuje da je Madona potrošila preko 200.000 dolara na intervencije, a kako je izgledala nekada i koliko se promenila od početka karijere, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

pritnscreen/instagram, DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia Pop kraljica dala je preko 200.000 dolara na intervencije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Madona pokazala lice bez filtera youtube/screenshot/madonna