Slavna pevačica Madona završila je u bolnici nakon što je pronađena u besvesnom stanju, nakon čega nije reagovala. Odmah je primljena u bolnicu, gde je prebačena na odeljenje intezivne nege. Kako navode strani mediji, svemu je prethodilo preforsiranje oko slavljeničke turneje koju je "kraljica popa" najavila.

Izvor blizak pevačici kaže da se Madona potpuno posvetila vežbanju i da je radila i po dvanaest sati dnevno, što se odrazila na njeno zdravlje. S obzirom na to da je u subotu u areni u Njujorku bio zakazan jedan privatan događaj proba nije bilo, a vest da je Madona hospitalizovana mediji su objavili tek u sredu.

Madona se preforsirala na probama.
Instagram 

Madona je u bolnici u Njujorku u koju je primljena prvo bila intubirana i smeštena na intenzivnu negu, a potom ekstubirana i prebačena na drugo odeljenje. Njena najstarija ćerka Lurdes Leon je navodno sve vreme bila uz nju, a na društvenim mrežama je objavljivala provokativne fotografije čime je izazvala bes fanova koji su se molili za brz oporavak njene mame.

Madonin menadžer u saopštenju je naveo da je pevačica završila na intenzivnoj nezi zbog ozbiljne bakterijske infekcije, te da svi očekuju da će se potpuno oporaviti. Takođe je naglasio da će obavestiti javnost o novom datumu početka turneje.

Oglasio se rođak

Sada se oglasio i jedan od najbližih rođaka pevačice koji je otkrio nove detalje o njenom stanju.

"Proteklih nekoliko dana niko nije znao u kom će smeru ovo krenuti, stanje je bilo toliko ozbiljno da smo se pripremali na najgore. Zato smo od subote sve držali u tajnosti. Verovali smo da bismo mogli da je izgubimo", ispričao je Madonin rođak za Daily Mail.

"Ovo je bio šok. Ozbiljno se pripremala za turneju, preforsirala se", dodao je.

"Mislim da ju je sve ovo stvarno probudilo. Ne vodi zdrav život kako bi trebalo u tim godinama, a mnogo je i smršala u poslednjih par meseci. Misli da je još mlada, a u stvari, nije. Veruje i da je nepobediva", dodao je na kraju.

Bonus video:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!