Slavna pevačica Madona prvi put je uslikana na ulicama Njujorka nakon što je puštena iz bolnice. Podsetimo, nju su pre više od 10 dana pronašli bez svesti, a kako nije reagovala, bila je hitno prebačena na odeljenje intezivne nege gde je intubirana.

Nakon stabilizacije, ekstubirana je i prebačena na drugo odeljenje, a potom otpuštena na kućno lečenje. Madona je nakon hospitalizacije u svom stanu u Njujorku koji do sada nije napuštala. 

Madona je završila u bolnici.
Instagram 

Izvor blizak Madoni nedavno je rekao: "Jednostavna činjenica je da niko u ovom trenutku nije znao kako će se sve završiti. Madona je bila veoma bolesna i u takvim situacijama uvek postoji strah od najgoreg"

Inače, u trenutku kada joj je pozlilo, sa njom je bila ćerka Lurdes Leon, međutim malo nakon vratila se zabavama i izlascima. Dok se Madona oporavlja od zdravstvenih problema uz nju su sve vreme usvojeni blizanci Stela i Ester, koji su brže-bolje doputovali u Njujork čim je pevačici pozlilo, a tek kasnije joj se pridružio i biološki sin Roko.

Sada se čini da su loši dani zaista stvar prošlosti, jer je Madona šetala Njujorkom kao da joj se doktori nisu pre samo 10-ak dana borili za život. 

Međutim, njene nove fotografije zabrinule su njene fanove jer pevačica izgleda poptuno drugačije nego što je to bio slučaj ranije.

Izgledala je kao da je uklonila sve implante i filere, što je bio ujedno i jedan od najčepćih komentara na mrežama. 

"Da li su njeni bbl implanti nestali? Sada izgleda bliže svojim godinama.. a s obzirom na to da njene ruke definitivno pokazuju njene prave godine, možda je vreme da to prihvati", "Ovo nije Madona. Ovo je nasumična starica. Madonine ruke nisu naborane. Omg gde je zadnjica? Izgleda kao minimum 75 godina", "Meni je drago da konačno vidimo pravu Madonu, bez filera", "Da li je to ona uklonila sve filere... ovo mi se dopada", samo je delić koji se mogao pročitati.

Madona je navodno uklonila bbl.
MTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

I zaista, ako uporedite njene fotografije koje su nastale dok se spremala za turneju, razlika je više nego očigledna, a da li će Madona prihvatiti novi izgled, ili će se vratiti starim navikama kada potpuno ozdravi ostaje da vidimo.

pritnscreen/instagram, DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia Pop kraljica dala je preko 200.000 dolara na intervencije

Bonus video:

Madona pokazala lice bez filtera youtube/screenshot/madonna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!